Inte riktigt ledig och sång.


Otroligt skönsjungande Stina

Att gå in på jobbet på sin lediga dag utan att jobba känns inte riktigt bra, men det är just vad jag gjorde idag. Lite för att det var avtackning av sex personer som har slutat, men kanske mest för att fixa en grej till personalfesten… I och för sig tog det bara en kvart, skulle rita barnklinikens logga på ett lakan/en fana. Gjorde det i konferansrummet med overheaden för att få en riktigt stooor logga. När jag kom hem målade jag den med gul färg och klippte bort lite tyg över o under. Sen ska vi sätta pinnar i bägge sidor så att ”OS-truppen”kan bära den in på arenan…

På avtackningen bad nån mig ta kort, men även om min lilla fiskamera är bra för det mesta så blir det nästan aldrig bra bilder inne i vårat personalrum. Jag har i alla fall gjort det bästa av dem här hemma genom att höja kontrasten och ljusat upp eller mörkat ner och beskurit så bra det gått. De får duga till ett collage eller nåt, så att alla kan se dem om intresse finns.

I kväll har jag lyssnat på Stina när hon sjungit solo och i kör! Ett trettiotal ungdomar som sjöng och spelade och de var sååå duktiga! Riktiga proffs. Jag har ju hört Stina sjunga åren igenom och hon blir bara bättre och bättre! Den tjejen kan gå långt med sin röst – hoppas att hon gör det!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.