Kid och regn

Har varit på VIP-träffKid-hemtextil i kväll. Där jobbar Emma nu, hon var med och startade upp den nya affären i Giraffen för nån månad sen. Jag bjöd in Anne och Marita så vi gick omkring och kollade allt fint som man kan göra av sina pengar på… Men jag fick rätt mycket för mina slantar jag la ut och är rätt nöjd med lite smått och gott som jag köpte. Bland annat så fick man ett gratis påslakan och det var ju inte illa!

Här har regnat från och till idag och det behövs verkligen för det var så torrt. Inte utbränt torrt, det var ju fortfarande grönt och fint… På eftermiddagen när jag var på kattpromenaden kom en riktig hagelskur och det bara slog i backen, men Lussekatt och jag hade precis hunnit hem och in. Inte ens ett par bra, rejäla blommiga gummistövlar och ett stort vackert paraply hade hjälpt oss i dag.

Anmaja

2 comments
  1. Hej Anna Tänkte bara titta in och se om det fanns något tankvärt från dig Å vad snygga gummistövlar på bilden, är det dina. Man blir glad bara man ser dem. Visst finns det mycket att göra av pengar på. Jag har t ex lagt några kr på ett nytt pass. Tyckte jag såg ut som en straff-fånge på kortet. Det säger ju inget utan bara knäpper av. Inte fanns det någon spegel att kolla in sig i heller, inte för att det blivit bättre kort av det men känslan i alla fall och att få rättat till håret lite. Jaja det får bli som det blir när det inte blir som det ska eller hur………..
    Tråkigt med att dansen och festen blev samma men inget att göra åt. Det blir ju fler tillfällen att dansa än att ha personalfest. Tycker visst att du kan klä ut dig med badmössa och allt därtill, så himla bekvämt i alla fall
    Natti natti från Monika

  2. Nä Monika så mycket tankvärt har jag väl inte skrivit… Kan känna att jag måste leverera nåt käckt och trevligt till mina läsare ibland, men det blir ju inte så när jag väl kommer till datorn, för då har jag glömt vad jag hade i tanken… 😉 Nytt pass luktar utlandsresa? Nej inte mina stövlar, men jag skulle vilja ha dem!! Nu ska jag stressa vidare, faktiskt till IOGT och lyssna på min kompis dotter som ska sjunga där! Så nån dans blir det inte där idag.
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.