Sy

Emma har bett mig sy en kjol till ett kalas hon och Dennis ska på nästa helg. Vi var och köpte tyg idag, ett tungt vackert rosa tyg i trikåaktigt som hon var rädd att sy i, då det kan bubbla lätt. Annars är hon duktiga att sy i annat tyg.

Kjol 5V06

Hon köpte även vitt tyg till tunika med trumpetärm och långbyxor i ett fint tyg… Nästan som brudutstyrsel?

Tunika och byxa 4v03 (48-60)

Nån gång under året ska det bli, men jag vet inte när, det är hemligt. Dennis friade förra året på Alla hjärtans dag. Samma dag förlovade sig Jonasson och AnneLi. Jag tycker de är förståndiga som gifter sig, det borde alla med barn, egna o varandras göra.

Att sy är nåt jag gjort hela mitt liv. Mer eller mindre, mycket eller lite, ofta eller sällan… När barnen var små sydde jag verkligen mycket till oss alla fyra i familjen. Alltifrån ytterkläder till nattkläder och allt där emellan. Mina första färdigsydda gardiner köpte jag nyligen…

Anmaja

3 comments
  1. Åh vad jag önskar jag kunde sy så, min dotter tar studenten om två år och tänk om man kunde sytt. Detta lär bli en dyr historia med klänning och allt.

    Kram och lycka till med syandet.

  2. Maria – Det är jättekul att sy, men nu blir det längre mellan varven… Jag har svårt att sitta för ryggens skull och så syr jag inte lika mycket längre. Min dotter tog studenten för många år sen och då sydde jag hennes balklänning, det är nog det roligaste jag sytt. Den blev sååå fin!
    A

  3. Kan jag tänka mig att den blev vacker. Låter ju så himla kul med att sy. Synd på din rygg bara. Men du får sitta korta stunder.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.