Pressfotograf för en kväll

Som jag nämnt tidigare, i en kommentar tror jag, så krockar öppna dansen med Barnklinikens vårliga återkommande personalfest… Fasen så trist, men jag har gjort mitt val så det blir p-fest på fredag den 11 maj. Det är ”OS-tema”och jag funderade länge på att vara Simhopperska i baddräkt – ja, å så en badkappa över och en töntig badmössa och plastiga flippfloppskor. Kunde väl ha varit nåt va? *L* Men jag funderade även på cyklist, skidåkare anno 1965 och en massa annat.


ID-bricka för pressfotograf ”Anna Nilsdotter”

Den första april, tidigt på morgonen vaknade jag och det stod helt klart för mig att jag ju ska vara pressfotograf! Min kamera är aldrig längre från mig än ett par dm och jag fotar jämt och samt, ser bilder i allt, överallt, så jag ska fota även på festen så klart. Jag har börjat förbereda lite, samlat in några halvgamla kameror och funderat på klädsel… Nu tror jag ju ingen på mitt jobb läser här så jag kan ju avslöja detta utan risk. Hmmm, alltså… *L* Förresten har jag ju redan berättat det för flera stycken på jobbet. Tänkte inte på de´…

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.