I går

Vi hade det så skönt där i solen, Måntjejerna i grönskan. Tyvärr saknades två, men M:s dotter cyklade med oss när vi promenerade. Det blåste så vi gick inte ända ner till Skanholmarna, vi stannade strax över där det står Kolboda till höger på bilden här under – inte vitsippan – jag menar inlägget under. Stekta-ägg-mackorna smakade mums, för att inte tala om kaffet! Vi skrapade Trisslotter men vann inget, men sammanlagd vinst senaste åren ligger väl på ca ett par tusen… Inte mycket att dela på sju… *Suck*

Anmaja

2 comments
  1. Det låter som ni hade en riktigt trevlig utflykt. Det var synd att ni inte vann sju miljoner på lotterna också som grädde på moset. 🙂

  2. Dorinda – Det var så fint och bra och skönt och gott på vår lilla, lilla utflykt! Sju mille hade absolut suttit fint!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.