Månträff

Det har varit lite dåligt från mitt håll med träffar i Mångruppen. Jag har inte kunnat ett par gånger och dessutom har det nog varit glest mellan de senaste träffarna också. Så det känns som riktigt länge sen nu. Men ikväll är det dags, promenad från Kolboda till Skanholmen, vad nu det är? Jo det är sörjan längst ner i bild… Med egen fikakorg och sol i sinnet. Anne hämtar mig vid 18 och så åker vi ner till M och M i Kolboda. Jag har gjort stekta-ägg-mackor till oss för Anne slutar så tajt inpå så jag tycker jag kan fixa det, jag som har tid. Så kan hon stå för bil. Blir det nåt fint foto så kommer det in i morgon. Har vi dessutom haft kul så kanske jag berättar nåt om det också.

Anmaja

3 comments
 1. Vad trevligt det låter. Jag hoppas att ni slipper kyla och blåst. Inväntar nyfiket en rapport imorgon.

 2. Hej i natten Anna Nu är Håkan på G med en ny bok igen. Kunde inte låta bli att beställa talboken som är på 18 tim!!! De du………18 tim med Håkan…..mmmmm
  I kväll verkar det som om skrivaren blivit vänligare iställd till mig Den FUNKAR!!! Kors i taket!! Skriver ut som bara den. Håller på med alla listor till kurserna som ska in till M-skolan. Nu är det läggdags snart och har en ny deckare i öronen som heter Döden är en schlager, verkar mycket bra så efter 1 skiva.
  Är ledig i morgon men det är massor som ska göras Dans i Läckeby imorgon kväll-läs idag-ska du med? Hör av dig i så fall Natti natti fr Monika

 3. Dorinda – Vi slapp kyla och blåst, det var en härlig stund i naturen! Vi stannade inte så länge, men det var bra så länge det varade. 😉

  Monika – Härligt att se fram mot – 18 timmar med Håkan! Vet Du, jag höll på att lämna in din ”Människa utan hund” till Biblan på sjukhuset, men upptäckte ju att det var DIN!!! Ja jisses, mig kan Du tydligen inte lita på. *L* Har just lyssnat färdigt på Camilla Läckebergs ”Stenhuggaren”, en ruggig historia. Nu ska jag nog ta itu med Viveka Lärns som jag fick låna av dej och jag LOVAR att inte lämna dem på Biblan, men OM så vore så är det bra att det står Ditt namn på. *L* Skriver Du alltid om nätterna? Hoppas Du har kul på Läckebydansen? Jag törs nästan inte säga att Öppna dansen den 11 maj som jag sett fram mot att gå på krockar med vår personalfest på Barnkliniken! Den anmälde jag mig och betalade till för länge sen!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.