Ledigt

Skönt med en ledig dag efter semestern! I morgon börjar jag jobba igen och det känns så länge sen jag var där att jag glömt vad jag ska göra… Nåväl det ordnar sig, behöver bara komma innanför dörrarna så har jag inte ens märkt att jag varit borta. Så fort kommer man ju in i jobbet igen, men nu ska jag dyka in i datorn och se om jag fått FrontPage installerat under min bortavaro, så jag kan in o fixa lite gammalt skräp på Barnklinikens hemsida. Fick just innan semestern reda på att jag kan börja med det. Kul!

Marita ringde igår och undrade om jag ska till verkstaden idag… Om vi gemensamt skulle dit och städa, men det bär mig så ebarmerligt emot. Där är så dammigt så jag får astma bara jag tänker på det. Men det måste ju göras och det kan ju faktiskt vänta lite till – tills C har slutat där och flyttat ut sina saker… Då ska vi göra en del ändringar och det är nog lika bra att vänta en månad till eller två.

Jonassonen skulle byta nåt idag, server eller nåt sånt där, och min e-post kanske inte funkar som den ska men vi skulle ta det per telefon och jag ska inte missa nån post. Vad gjorde man utan dessa söner som kan så mycket?

Anmaja

2 comments
  1. Hej i Nattten Anna……att du bara kommer dig för att ha ledig dag när du haft semester…….*LER* Förstår att det varit skönt och avkopplande för dig efter det tuffa motionspasset på Siljakryssningen…. men åååå vad kul det var. Hoppas att alla tyckte det. Hmmmar åt din bild av vår frukost 05.15 på båten men god var den, oj vad hungrig jag blev nu. Ha det gott ….
    Natti natti fr Monika

  2. Monika – Ja visst är jag tokig? Men skulle jag ha gått in på min lediga dag så hade mina jobbarkompisar förstått hur tokig jag är… 😉 Jag hade det verkligen BRA på semestern, man behöver tydligen inte spara sina surt förvärvade slantar från Landstinget för att flyga till andra länder, när man kan ta buss/tåg till Stockholm!! Ingen kan väl tycka att det Siljakryssen var tråkig? Fast jag hörde nån förra året som tyckte det var för få låtar för nybörjare, men hon var inte med i år. Ingen nämnd. 🙂 Det är alltid gott med frukost kl fem om man inte sovit på hela natten – särskilt en sån buffé!
    Hur går det med Cosmic?
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.