Hej å hå!

Kom hem igår efter en mycket trevlig semestervecka på Linedance-kryss och besök hos Kusin Vitamin. Jag hade inte bestämt träff med fler än Karin, Berit och Inga så jag har haft det mycket lugnt och behagligt sen jag steg i land i måndags kväll efter att ha dansat, men även bara tittat och strosat omkring på Siljabåten. Har just satt in foton från kryssen här och några filmsnuttar här. Mitt bland filmerna finns även en liten film på Lussekatt från i påskas då han fick ett eget påskris med fjädrar att ha på balkongen.

Nu är jag alltså hemma och kan se tillbaka på dagarna som gick så fort. Söndag till måndag var det då den omskrivna kryssen. Vi åt en god buffé på kvällen och sen var det dans till fem på morgonen då vi gick och åt frukostbuffé innan vi la oss och jag sov till strax före elva… Sen var det dans till vi kom till Stockholm igen vid 18-tiden. När man som jag inte kan så många danser och känner mig osäker på vissa är det kul att bara flanera runt och titta mellan de tre dansgolven, det största på 300 kvm.

Eva-kusinen hämtade mig vid båten och jag ropade hej då till de andra som skulle fraktas med buss hem igen. Jag somnade tidigt och sov nästan 12 timmar! På tisdagskvällen träffades Karin och jag på Hermans veg-restaurang och åt och pratade o skrattade. Det är så härligt kul att träffa henne!

Onsdagskvällen var vi hemma hos Håkan och Kenneth och fikade. Roligt att träffas, men lite dämpat… Vi har haft sååå mycket kul tillsammans! Det är så sorgligt med Kenneths sjukdom, cancer i levern. Ett par dagar var Kusinen o jag ute i hennes stuga i årsta havsbad, det var soligt och fint och jag blev lite brun och lite röd. På lördagen var jag hos Berit och Inga kom också som vi planerat. Kul med tjejer som finns på nätet, vi hade inte träffats utan vår Skribentgrupp annars. Berit bjöd på lunch och vi satt och diskuterade världsproblem eller nåt.

Jag hade ”frigång”också och var ett par korta vändor på stan ensam. Det gillar jag. Men jag var rätt slut efter danskryssen så jag tog som sagt det bara lugnt. Har jag glömt att berätta nåt? Nä jag tror det får räcka så här i stora drag. Det blir så tradigt för er att läsa för mycket.

Anmaja

4 comments
 1. hehe.. låter som om du haft en jätteskön vecka!
  Ledig o allt!:)
  Kul o se bilderna…. O filmerna. De va en del ansikten ja kände igen 😛
  O nu e du ledig ytterligare lite till då?!
  Kramar

 2. Härligt att höra att din vecka var så trevlig och kul. Roligt också att du är tillbaka i burken. 🙂
  Filmen med Lussekatt var helt underbar! Klia honom bakom örat från mig!

 3. Åh vad jag blir avundsjuk, skulle så gärna vilja ha varit med på båten. Men kul att höra att ni hade det kul, får försöka komma iväg nästa år.

  Kram

 4. Lisen – Toppenvecka som inleddes med 23 timmar dans… nåja, nästan i alla fall 😉 Idag är min sista lediga dag som jag ska njuta extra av!

  Dorinda – Ja nu är jag tillbaka i burken och det känns som om ”borta bra men hemma bäst” är alldeles rätt. Kul Du gillade Lussekatt som statist. 🙂

  Maria – Ja Du måste se till att komma iväg nästa år, för det ääär en upplevelse!

  Anmaja 😉 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.