Kryss och annat

Ja nu säger jag bara – kryss och lite annat… Träffa ett par SK-skribentvänner i Farsta, träffa andra vänner och bo hos Kusin Vitamin – det blir bra.
Ja å så Håkan* och jag i solen på en parkbänk och titta på folk!
återkommer när jag får tillgång till dator igen.

*Nej, ingen ny partner – bara den nye mannen i mitt liv – Håkan Nesser, hörproppar i öronen. Tror inte på skavsår om det blir för mycket – det kan inte bli för mycket! 😉

Anmaja

4 comments
  1. Skavsår i öronen??? Nä bort med öronpropparna och följ med mig på Mötley Crye-konserten i Globen 5 juni!

  2. Andreas! – Du har vaknat upp ur vintersömnen? Hoppas Du mår bra/bättre??? Jag har inte kollat Din blogg på länge eftersom den inte uppdaterades… Slarvig av mig att inte glutta in ändå, ifall… Men Mötley Crye-konserten i Globen avstår jag från – fast jag skulle ju vilja komma till Globen nån gång innan jag faller ifrån. 😉 Ska Du dit? Hur är det att rulla in där, får Du bra platser när Du är på olika evenemang? Nu ska jag se om Du skrivit nåt igen. Jag far iväg snart!
    Anmaja

  3. Hoppas din X:ning var trevlig

    Kram Anne

  4. Anne i Lund – X-ningen var toppen!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.