Kryss

Silja Line passenger ferry

Silja-Linedance-Kryssen kommer allt närmare. Vi åker buss upp på söndag, hela gänget, jag tror vi blir en full buss. Båten går i kvällningen och vi äter den sena buffén vid 21:30. Då ska vi väl orka dansa till fem på morgonen då frukostbuffén dukas upp. Sen blir det några timmars sömn till tolv då vi dansar igen. Ja nu kommer jag ju inte att dansa hela natten och hela eftermiddagen, för bara att sitta o titta eller att gå mellan de tre dansgolven är kul.

Det är tredje året för min del att åka iväg på Silja-Linedance-Kryssen och det ska bli kul, men jag kommer att sakna Marita som stannar hemma i år. Som jag gjort tidigare ska jag kombinera resan med ett par dagar i Stockholm. I år stannar jag kvar när gänget åker bussen hem på måndagskvällen. Då tar jag tunnelbanan till Kusin Vitamin i Farsta och det ska bli jättekul! Har några saker inplanerat, men jag ska ta det mest lugnt. Jag vet hur det varit efter kryssen tidigare år… Tänker på min skröpliga gamla rygg.

När jag kommer hem söndag den 29 väntar nog Lussekatt med glädje på mig. Han ska delvis vara hemma nåt dygn med passning och under veckan ska han till ”Pensionat Bragegatan”och det blir jättebra för honom. Själv ska jag vila upp mig måndag då jag har semester också och så är det första maj och min lediga onsdag – så jag börjar åter att jobba på torsdag den 4 maj. En lillsemester i vårens tecken hoppas jag på.

Anmaja

8 comments
 1. Menar du att du varit där två år tidigare. Nu blir avundsjuk på dej…..
  Ja längtar men först….. DAns imorn.
  Ses på söndag!
  Kram Lisen

 2. Jo Du Lisen, jag har varit där förra och förrförra året! Kul att åka på en dansresa utan fylla och ragg. 😉 Sen att jag inte kommer att dansa en bråkdel av alla danser på listan – 120 danser? – så blir det kul att bara ta in stämningen!
  Nu till jobbet!
  Anna

 3. Det känns lite konstigt att bussen skall starta utan mej måste jag säja, för jag vet ju att ni kommer att få så himla kul med dans och mat och att kolla in alla orginal som brukar stuffa omkring. Härligt härligt! Hälsa alla
  Kram
  Marita

 4. Marita – Det är inte bara lite konstigt – det är jättekonstigt och trist att Du inte är med i år… Kul att Du skrev en kommentar, jag hinner nog inte in till stan idag. Kanske jag kommer förbi affären, ska passa Lisa en stund och fika med Anne med familj… Städa och packa får bli senare…
  Hej hopp
  Anna

 5. Ha det så himla kul på kryssningen och dansa åt mig också.

  Kram

 6. Maria – Ja jag ska dansa för alla som inte är med! 😉
  Anmaja

 7. Hej Anna Ja så var det dags för någon timmas sömn innan bussen går. Å vad jag ser fram emot denna resa, vilket jag tror att de flesta av oss gör som varit med förut. Kul att Lisen kom med efter jagande av biljett………. nä nu ska jag sussa Natti Natti från Monika och vi ses idag på Rasta
  Är Nesser klar nu? *L*

 8. Monika – ja nu har jag stigit upp och fixat mig i ordning, ska äta frukost i lugn och ro tillsammans med 55 min Nesser som är kvar. Sen ska jag bara ta med en annan Nesser som jag lyckades får in i mp3-spelaren, som jag lånat på biblan. Jag måste ju lyssna på nåt resterande dagar i Stockholm också. 🙂 Bara sitta på en solig bänk i en park o glo på folk – tillsammans med Håkan, det kan inte bli bättre!
  Ses snart!
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.