Sista kurstillfället

NU har jag träffat Lisen. Det kändes som att det var på tiden. *L* Hon kom till kursdans på Sandra i kväll så nu vet hon hur denna ”viktiga”medelålders tanten ser ut = jag. Och jag kände igen henne från hennes blogg. Men Marita pekade ut henne först… Som jag tidigare konstaterat är det svårt med min kamera att få fina bilder inomhus på danserna, särskilt på Sandra som har ”mysbelysning”. Men här har jag ändå satt in ett foto från ikväll, vårt sista kurstillfälle för vårterminen, som har gått alldeles för snabbt. Lisen är precis i mitten. *L*

Jag var som vanligt först på Nybörjarkursen med Britt-Marie klockan 18 och stannade även kvar på Fortsättningskursen med Camilla och Mattias. Det känns i kroppen, i huvet och svettkörtlarna när man dansar så länge. Jag hade verkligen svårt att hänga med på de sista danserna fast det var repetition, inget nytt och att jag faktiskt redan lärt mig dem tidigare.

öppen dans på fredag tror jag att jag hoppar över, på söndag åker jag ju på Silja-Linedance-Kryssen och veckan efter stannar jag hos Kusin Vitamin i Farsta. Kommer hem igen söndag den 29 april, dagen före Valborgsmässoafton. Så den sista öppna dansen, den 11 maj, ska jag i alla fall gå på. Då ska vi få nummerlappar och t-tröjorna vi ska ha på Drottning Margareta-loppet. Det är lite över 40 st som ska vara med på loppet från Ostkanten. Ska bli trevligt.

Lussekatt ska till Pensionat Gustavsson på Bragegatan. Men jag behöver lite hjälp även en dag innan jag kommer hem för då kan han inte vara kvar hos Lillen o Agneta. De lämnar hem honom fredag kväll och jag kommer inte förrän vid lunchtid på söndagen. Emma kunde nog titta in.

Anmaja

2 comments
  1. Ja de va verkligen på tiden!
    Måste säga att de va ganksa bra gjort att få mej mitt i bilden. De gjorde du me flit va 😛
    Synd att du inte kommer på öppna dansen men för ja kommer inte på nästa (e i Italien då… Men vi ses ju på söndag!
    Kramar Lisen

  2. Ja Du Lisen, det var på tiden… Jag minns inte när Du första gången hittade till min blogg, men det var väl Din kompis Maria i Mariestad som googlade på ”linedance” och fann den och tipsade Dej? Nu skriver jag ju inte bara om dansen, som Du märkt, det är en masa annnat trams också. *L* Förresten är Du från Mariestad? Jag har varit där ett fåtal gånger i mitt långa liv, senast i juni förra året. Italien låter ju inte helt fel! Men vi ses på bussen till båten.
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.