Brobytorp – 2

En underbart skönt avslappad dag på landet! Lussekatt gick omkring och njöt – hoppas jag, för att åka bil gillar han inte alls. Fast han ylar inte riktigt lika mycket som förra vändan vi gjorde. Tänkte att han skulle vänja sig vid detta färdmedel också, att cykla har ju gått bra, men nu är det några månader sen senaste turen och jag kan undra om han får plats i cykelkorgen? Sex komma två kg katt?

Har suttit ute barbent i sandaler och tunna kläder – så skönt! Vi fikade och sen kom Annes mamma cyklande med nässelsoppa som vi åt och den var jättegod. Annes pappa kom promenerande, det är ca 4 km från torpet och till hennes föräldrar.

Skulle gått på dansen, men jag bestämde ju redan innan att jag hoppar över det och i morgon är det sista dansen för i år. Och då är vi inte inne i maj ens! Vad tidigt vi slutar och avslutningen är veckan då jag är i Stockholm”så typiskt att jag missar den också. Ja, ja, det kostar att ligga på topp, att vara med om allt går ju inte. *L*

Anmaja

2 comments
 1. Men avslutningen är väl på onsdagen? eller har ja fattat fel??
  Du kanske ska vara kvar i stockholm.. så längt tänkte ju inte ja 😉
  Ja har knallat i shorts och linne hela dagen. barfota har ja skurat och vaxat bilen både invändigt och ut…
  Likadant va de igår…
  Kramar

 2. Lisen – Du har fattat helt riktigt. Avslutningen är onsdagen den 25 kl 18 och då är jag tyvärr kvar i Stockholm. Inte tyvärr att vara där förstås, men tyvärr att missa avslutningen… Det gjorde jag före jul också, för då var jag i Trelleborg hos min son. Jag har också varit rättså ”avklädd” i helgen – skönt!
  Anmaja/Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.