Möten, möten, möten…

Ibland känns det som det är möten av allehanda slag varje dag. Igår var det Ostkantens festkommittémöte hemma hos Britt-Marie. Vi var Monika, Hans och jag där och åt en jättegod paj, sallad och söta påskkakor. Vi spånar upp hur vi vill ha vårt femårsjubileum och det kommer säkert att bli kanon! Det går av stapeln på Skälby loge som redan är bokad, lördagen den 15 september kl 14:00 till midnatt och så efterfest på det förmodligen, kanske? Här avslöjas inga hemligheter, men boka in dagen, tiden och platsen!

Ska snart upp till Södercentrum för att träffa Monika där, så ska vi cykla vidare till Ostkantens styrelsemöte… Mycket Ostkanten nu alltså. Undrar hur det går för Monika och Arla förresten. Det där var bara en intern grej som jag inte här kan berätta nåt om. På tal om Monika, så om Du läser här får Du gärna stavningskontrollera och påpeka, för här har jag ingen automatisk kontroll som i Word. Det är piiinsamt att lämna bloggen med stavfel. Jag ser ofta fel och får gå in och ändra, men missar säkert också.

Nästa möte är… Ja vad var nu det? Ett slags möte är träningsdans på IOGT på söndag, Frissan på torsdag och efter det festkommittén igen. Och den 22 bär det av till ”stormöte”på Silja-Linedance-Kryssen. Ett möte med likasinnade glada danssugna människor! Det blir kul!

Anmaja

4 comments
 1. åhh ja e så himla avundsjuk på dej som får åka på kryssningen. Ja har fortfarande inte fått tag på biljett. Ja e så himla sugen!
  Tänkte ja skulle försöka lura ner mina vänner på femårsjubiléet. För de e väl inte bara för föreningen?
  Hoppas de går bra på alla dina möten, eller pratar ni bara strunt ; )
  Kram

 2. Hej Anna
  Jo jag ringde til blev kopplad till någon på Arla ute i landet men efter ca 15 min väntan började det tjuta i luren, var nog en fax som gick i gång. Men jag ger inte upp, prova nästa vecka igen. Kan just nu inte hitta några stavfel som stör mig eller annat heller. Är just nu bara så ilsk för att min skrivare och jag är SÅDANA OVÄNNER vet inte hur jag ska göra. Har testat hjälpprogrammet men skrivaren vill inte var med i alla fall. Får ta tag i detta nästa vecka. Nu är det två supportnätter som gäller. Vi ses på söndag. Hej fr Monika

 3. Det är superkul med 5-års jubileum hade vi förra året och det var skitkul.
  Kram

 4. Lisen – Visst pratar vi en del strunt på alla möten, det går inte att komma ifrån. 😉 Men vi får en hel del gjort också, förresten är det väl mellan mötena det blir lite gjort och på mötena bestäms vad som ska göras, ringas, kontaktas och sen redovisas det på mötena… Och så fikas o äts det. Jaaa, ta med Dina vänner till 5-årsjubileet, program kommer senare! Håll utkik på hemsidan!

  Monika – När tekniken krånglar så blir man lätt ovän med den. Det är bara det att det inte hjälper att spotta o sparka o svära på den… Väntar med spänning på vad Arla ska säga! 😉 Vi ses ev inte idag på dansen, vi får se.

  Maria – Tips tages tacksamt emot på roligheter inför ett 5-årsjubileum! 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.