Lååångfredag…

är den här dagen bara lite längre än andra dagar. Jo jag tror det, klockan går nog automatsikt lite saktare… Jag vaknade tidigt och steg upp och åt frukost, satte mig vid datorn en stund och kollade runt. Dammsög, men orkade inte städa nåt mer än det… Sen la jag mig i soffan och såg jag på nåt jag spelat in och sen kom Lussekatt och pockade på att vi skulle ut. Men klockan var bara lite över tio och då är ju solen bara lite över nio och det sa jag till honom, att jag inte ville ut så tidigt. Han tjurade lite och gick och la sig efter mycket om och men.

Det är soligt och så har det varit hela dagen, men inte så varmt i skuggan när vi då äntligen kom ut vid tolvtiden. Jag gick som vanligt och lyssnade på en bok, Anne Holts ”Utan eko”och Lusse fick gå som han ville i stort sett. Fast inte in på andras tomter, garageuppfarter och inte mitt i vägen. Att lära honom gå fot har jag inte orkat ta itu med, jag tycker att om han nu tvingas gå i koppel så kan vi gå dit han vill.

Ja sen har jag varit på balkongen, men det blev till slut för varm så jag har plockat fram barnbarnens påskägg, dvs jag hade tre helt nya som kan passa. Var deras är som de brukar ha år från år vet jag inte. Förmodligen hos sej själva? Jag har monterar ihop den lilla koftan jag stickat till Lisas docka och koftan ligger nu i ett påskägg och hon ska få en tablettask också. Killarna får pengar och lite godis.

Vad ska jag ha till middag idag då? Det har jag inte funderat på förrän nu. är sugen på nåt från kvarterspizzerian uppe i Södercentrum. Har inte handlat där på evigheter så kanske jag går dit och köper nåt?

Anmaja

2 comments
  1. LÅÅÅÅNGFREDAGEN: Är inte på långa vägar så lång som den var förr. Den försvann i ett huj!

  2. Åke – Hejsan, Du har hittat hit – kul. Tack för Din påskhälsning till hotmail, jag var dålig på att skicka ut min hälsning som egentligen bara var en repris från förra året. Här finns den: http://www.omakastengods.se/gladpask.htm Sätt på ljudet!
    Njae, jag tyckte nog att denna lååångfredag var rätt lång eftersom jag var uppe tidigt, gjorde så lite som möjligt och la mig sent… *L*
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.