GLAD PÅSK!

En GOD och GLAD PåSK till alla!

Jag ska bara ta det så lugnt jag kan… innan Emmadottern kommer med sin familj på måndag. Jonasson skulle ha kommit men de är krassliga och stannar hemma. Lite trist förstås, men bättre att vara hemma och kurera sig tycker jag, än att jaga iväg på vägarna denna helg då så många andra också är ute och far. Vi får se om de kan komma senare i vår nån helg.

Skulle ha städat lite hade jag tänkt idag och påskpyntat det lilla jag brukar sätta fram, men hade ingen lust. Lite vill jag ha så det får bli i morgon, långfredag. Jag minns när jag var barn så var långfredagen den tråkigaste dagen på hela året och då var vi inte religiösa så det berodde på det. Det fanns bara inget att göra, man umgicks bara hemma och aldrig ens med kompisar. Tror jag… Jag kan ha glömt hur det var, jag kanske bara vill ha det där långtråkiga minnet kvar. *L*

Barnbarnen får leta efter sina påskägg fastän de är så stora. Ja Lisa är ju inte så stor förstås. De får i alla fall leta alla, ja utom Oscar som inte ens är här. Efter maten får de titta under sina tallrikar och där har jag förberett med lappar som leder till nya lappar till de till slut hittar sina ägg. är vädret bra så kan de få leta ute också. Det blir nog lite godis och pengar i äggen. Kan undra om jag får nåt påskägg i år?

Anmaja

1 comment
  1. Påskägg blev det även till min dotter och hennes pojkvän på 17 år, kan tänka mig att det blir sura miner annars. Är ett måste dessa påskägg. Men visst är det kul ?
    Kram och en fortsatt bra helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.