Sista dansen och foto

Ikväll är det sista kurstillfället för våren som vi lär oss en ny dans. Sen är det Påsklov, Repetetion, Silja-Linedance-Kryss och så är det Avslutning för alla kurser gemensamt. Attan att jag missar den denna termin OCKSå! Som i höstas före jul… Då var jag hos Jonassonen med familj och hälsade på och nu på våravslutningen har jag prickat in att vara kvar i Stockholm efter kryssen. Sånt är livet.

Man kan inte vara med om allt, men personalfest den 11 maj har jag anmält mig till på jobbet. Temat är OS – olympiska spelen. Gärna med en utklädning. *L* Jag har funderat på vilken gren jag skulle kunna tänkas ställa upp i. Har spånat på simning, cykling, skidåkning och kanske bara vara nån funktionär. Men igår morse vaknade jag och allt stod fullkomligt klart! Vem om inte jag ska vara pressfotograf? *L* Jag får plocka fram mina gamla kameror och så ska jag ju ha något passerkort för pressen i ett sånt där band runt halsen. Jag skulle ju kunna vara från TV också. Ja här ska spånas vidare och förslag och tips tages tacksamt emot!

Anmaja

2 comments
  1. Men ska vi aldrig ses du o ja.. nu hade ja ju hoppats på avslutningen men de skiter sej de me då…
    Men ska du på kryssningen?? Åhh va avundsjuk ja blir då. Letar biljett o hoppas lite på att ngt har ångrat sej o inte ska me (lite taskigt men) för då kan ja ju får bli med. Ja hoppas på de beästa hur elakt de nu e.
    Kram på dej!

  2. Lisen, jag är jätteledsen att vi har avslutning redan sista veckan i april! Det känns alldeles för tidigt. Men Du får väl komma på en dans i hamnen i sommar eller var kommer Du att vara på Ditt lov? Har Du fått nåt jobb?
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.