Kurs

Igår var jag ledig för idag ska jag gå på kurs på min ordinarie lediga dag. Det är en kurs för att lära mig hur jag lägger ut info på Barnklinikens hemsida och den är hela dagen inne på Landstingshuset. Jag kan inte fatta att det ska ta en hel dag att lära sig… Programmet kan jag ju rätt väl då det är FrontPage som jag själv använder till mina egna hemsidor. Men för dem som har noll kunskaper innan behövs det kanske en hel dag? Jag känner mig lite pirrig – tänk om jag inte fattar nåt? Jodå, säger Marie på mitt jobb, Du tycker ju dessutom att det är kul. Ja, ja, jag kan ju en del ju…

Korta bloggar? Skulle skrivit igår, men jag hade snurr i huvet hela dagen på nåt jag inte vill berätta om så mycket här. Det handlar om en uppsägning jag gjorde mot en tjej i keramiken, för att hon jobbar proffesionellt och det gör inte vi andra och så kan vi inte ha det där nere. Ja det hade med kemi att göra också… Och att det blir mycket damm och tar sån plats att vi känner oss undanskuffade… Mycket var det.

Anmaja

4 comments
 1. Va kul att gå kurs inom uppbyggnad av hemsida, låter skitkul. ÄR skitkul. Gjorde jag en gång i tiden men kan har nog glömt allt nu.

  Kram

 2. Maria – Ja det var kul att gå kursen även om det inte var så mycket nytt för min del. Jag jobbar ju själv med hemsidor. Men det var kul att se hur vår hemsida är uppbyggd på Barnkliniken och jag tror det går att ta tag i en hel del där… 😉 Men det kan ju vara lite känslig för dem som gjort arbetet från början, vilka nu det är? Ja det gäller att gå varligt fram.
  Anmaja

 3. Jaha så du jobbar på ett sjukhus, jag trodde du jobbade ute med människor, kul……Jag själv jobbar på Medicinmottagningen KSS. Inte så kul.

  Lät ju lite jobbigt det där med keramikkursen men du har så rätt så rätt.
  Kram

 4. Maria – Jo jag har jobbat som Barnsköterska med små sjuka människor, i vården, hela mitt yrkesverksamma liv. Det lät snyggt. 😉 Men på senare år har jag fått en deltidstjänst på Barnmottagningen på Länssjukhuset i Kalmar. Där jobbar jag inte längre med patienter, men väl med deras journaler som vi just nu håller på att avveckla. Vi startade med datajournaler före jul, men det går långsammare än jag trodde att bli av med alla papper.

  Ja det känns jättejobbigt med tjejen i keramiken – det är dock ingen kurs vi håller – vi är ett team på fem personer som tillsammans har en verkstad och så har vi hyrt ut ett par platser för att få in lite pengar. Men det har inte funkat så bra.

  Föresten vad trodde Du det var för ”utemänniskor” jag jobba med?? 🙂 Och vad är KSS?

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.