Våfflorna


Jodå, min mamma hade också ett sånt här och jag tror att jag har det i mina gömmor nu.

Nu har vi ätit massor av våfflor, grädde, sylt och hinkat i oss kaffe och the – det var gott och nu får jag vänta med middag till efter festkommittémötet som jag strax ska på. Receptet här under rekommenderas varmt – de var goda, frasiga och inte feta.

Ilar vidare…

Anmaja

3 comments
  1. hej Anna ……..Ett tips ang sommartid. När det blir vår så ställer man fram trädgårdsmöblerna och likaså klockan och till hösten ställs de tillbaka precis som klockan……. smart eller hur. Har redan hunnit med en punkt av det vi pratade om i em
    Natti natti fr Monik

  2. Monika – vilken punkt är avklarad? Jag ska beta av mina punkter i morgon då jag har ledig dag i utbyte mot onsdagen då jag ska på kurs i Landstingshuset.
    Jo jag vet det där om utemöblerna också men jag tycker bättre om att se fram mot sommaren som jag skrev tidigare – såg Du inte det?? Jo det gjorde Du väl om Du var nyfiken och läste allt. 😉 Och förresten har det hänt att jag tagit ut sommarmöblerna mitt i vintern och njutit mot en solig vägg och går jag efter det så trasslar jag nog in mig i klocka fram, klocka bak och jag vet inte hur tokigt det kan bli. 😉 🙂 😉
    Anna

  3. Tack för våfflorna, de var verkligen smaskiga. Receptet ska jag genast skriva ut. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.