Otur denna månad också

Jag vann inget denna gång heller, det var ett trist vinlotteri där två som inte var där vann första och andra pris, dvs sex respektive fyra flaskor. Bara en av oss som kom i kväll vann och det blev två flaskor till henne. Vi brukar bli lite tjuriga – inget allvarligt – om de som vinner inte är där. Då skojar vi om att dra om lotterna, men det har förstås aldrig hänt. Trevligt hade vi som vanligt och Ulrika bjöd på jättegod mat med kycklingfiléer, så kvällen var ändå helt lyckad och positiv – ja förutom att just jag inte vann förstås.

Det var Ulrikas lilla dotter som skrivit lotterna med allas våra namn och när det var några stycken kvar sa vi att hon måste ha skrivit fel, för det verkade vara fler lotter än tolv sammanlagt, men vi drog och öppnade i turordning som vi brukar. De första nio som dras vinner inget och den tionde vinner två, den elfte vinner fyra och så den sist dragna vinner sex flaskor. Men på en av lotterna hade Elsa skojat till det och skrivit ”Nitlott – tag en ny lott”Vad förvånade vi blev och började skratta åt hennes tilltag!

Anmaja – som hoppas vinna nääästa gång då, i april hos Ylva… eller hos Anne i maj… eller hos Marie i juni… eller i Hallnäs när vi sover ute en helg i augusti… eller nån annan gång dååå!

3 comments
  1. Otur att du inte vann nåt vin men du ska se att lyckan vänder nästa gång. Kul det där med nitlotten. 🙂

  2. ”Otur i spel och tur i kärlek” – heter det inte så? Undrar var kärleken är… Ja förutom den till barn o katt då. 😉
    Den där långe mannen i röd sportbil – var ääär han?
    Anmaja

  3. Håller tummarna för dig nästa gång att du ska vinna dina vinflaskor, du ska se att du gör det.

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.