Månatlilgt återkommande

Månatligt återkommande, rött på flaskor och hopp om tur! Vad är det? Ni som följer min blogg vet att jag skriver om Vinlottornas lotteri och nu är det dags igen. Ska till Ulrika i kväll och det blir per cykel för nu är nog våren tillbaka kändes det som när jag var ute med Lusissen. Ni håller väl tummarna för att jag vinner sex denna gång? Ja fyra eller två kan jag väl blir lite glad över också då. Var ute och cyklade runt lite här och var efter kattpromenaden och bla var jag på Systemet och inhandlade vin till kvällens satsning. Jag tycker att det borde vara på tiden för vinst för mig nu… återkommer om hur det går.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.