Över 40

Jag har haft lite dålig koll tidigare på hur många som läser min blogg, inte tittat så regelbundet på besöksräknaren, men jag tror det brukar ligga runt 25 om dagen. I kväll är det plötsligt 42, det tycker jag är kul. Jag har aldrig haft en ambition att få många läsare, däremot har jag ett hopp om att de som inte kommenterar kunde höra av sig, men det är absolut inget krav förstås. Och jag blir bara jätteglad för varje ny upptäckt jag gör i detta fall. *L*

Jag hörde om en som hade sex miljoner läsare OM DAGEN!! Det var i TV-programmet ”Stina”i helgen och hon hade träffat killen som kallar sig Perez Hilton och skriver en massa skvaller om kändisar. Jag kikade in på hans sida, en blogg på engelska så jag orkar inte fördjupa mig i nåt. Bläddrade bara lite och tittade på bilder. I menyn står det ”Welcome to PerezHilton.com – Hollywood’s Most-Hated Web Site!”

Jag är glad att jag bara har 42 läsare, det skulle vara för jobbigt och fyllt av en massa krav med sex mille…

Anmaja

2 comments
  1. Jadu.. man ska nog nöja sej med odm man har tror ja.. men visst e de lite synd att inte fler komenterar. Ja tycker de e så himla kul att se när nya varit inne o vilka som varit inne…..
    Vi får komma på ngt bra sätt så att dom lämnar lite spår efter sej!
    Kramar

  2. Hej Anna Är väl inte något att sträva efter 6 mill…….äh bättre att veta att folk verkligen vill se och läsa det du har än ett klickand hit och dit. Alla lathundar och rutiner för Cosmic klara idag……hurraaaaa Nu har vi nedräkning för oss
    Kram fr Monika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.