Dans på bubblare.se

Har lagt ut några filmsnuttar på bubblare.se och ska försöka lära mig få pixlarna lite mindre… alltså fler. Ja ju fler pixlar, ju bättre bild. Jag har läst mig till hur jag ska ställa in kameran nästa filmning, gäller bara att komma ihåg det då…

Lisens Gigolo dansade de som kunde den idag och det såg fint ut och jag filmade lite mitt i. Länk till Gigolo på YouTube. Den ska jag väl lära mig också nån gång. Idag på medlemsdansen försökte jag mig på Can I Have this Dance som vi lärde oss förra året men inte dansade nåt mer, men det gick inte så bra och Monika skrattade åt mig. Naturligtvis inte för att vara elak, kanske bara för att hon var glad för min skull att det ändå gick hyfsat. *L* Stegen fanns i huvet, men det räckte inte ända ner till fötterna.

I morgon är det först nybörjarkurs med Britt-Marie och sen fortsättning med Camilla o Mattias och på söndag ska vi träffas och spåna inför 5-årsjubileét.

Anmaja

7 comments
 1. jadu.. de va himla kul o se… Va fina ni va när ni dansade gigolo (dom andra också iklart)
  Ses vi på lördag?
  Kramar

 2. Lisen – jag vet ännu inte om jag kommer på lördag, troligtvis inte. Men det går fler tåg. 🙂 😉
  A

 3. Kul att du filmar, men hur sjutton lägger man in från videokameran till datan ? Jag fattar inget, jag filma ju när alla tävlade på Wargstampen och Lisen men vet icke hur jag får in det på datan.

  Kram på dig

 4. Maria – jag vet inte hur en videokamera funkar, skulle gärna vilja ha en… Men jag har filmat med min lilla enkla digitalkamera. Antar att det inte är så svårt. Kan man bara få in filmen i datorn så går man till http://www.bubblare.se och registrerar sig och lägger in den därifrån.
  Nu ska jag dansa!
  Anmaja

 5. Ok det skulle man kanske testa då. Går nog inte med videokamera kanske. Jag har lagt in Lisens dans som länk i mitt inlägg idag. Jättekul att du kan filma.

  Kram, hoppas dansen var kul.

 6. Även jag har hittat hit. Kul när klubbarna lägger ut videofilmer tycker jag. Visst är den kul, Lisens Gigolo….
  Ilona

 7. Ilona… Känner en med det namnet, min dotters svärmor, men det är nog inte Du va? Välkommen att kommentera hur som helst! *L*
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.