Ja, verkligen vår!

Tänk så fort den kom, våren. Härligt. är piggare nu – kan det vara tillfälligt, för jag har knappt sovit i natt… Men nog tjatat om min trötthet – fortsätter den så får jag väl gå till min doktor, Staffan på Stensö VC. Han kanske kan ge mig nåt uppiggande eller så får jag börja odla cannabis eller nåt. Blir man uppåt av det förresten? *L* Och hur odlar man det? Nej det får nog vara.

Marita har inte dansat på länge nu, men hon kommer ikväll så det tycker jag är kul. Hon är bättre än jag på att slänga sig ut i virvlarna, men det är okej för mig. Okej att inte vara så duktig alltså. *L* Eftersom det är så kul, men ikväll skulle det vara en DJ från Mönsterås tror jag och jag kanske inte kan dansa till nåt? Ja alternativa finns ju alltid och även om jag inte är bra på att ”hitta”dem så finns det alltid andra som kan.

Här är tio plusgrader nu och jag njuter så, men känner mer krav när våren kommer att jag MåSTE vara ute mer. Att jag måste ta vara på tiden, på solen, på värmen… Inte förrän till hösten igen får jag krypa in i mitt rede och tända ljus och mysa…

Anmaja

Pssst… Nu håller vi tummarna för Lisen som tävlar i Linedance i morgon!

2 comments
 1. Hehe.. tack återigen min vän.
  De stämmer. Renée ifrån mönsterås ska vara Dj ikväll. Dom danser ja varit på som hon musikat för tidigare tycker ja har varit himla bra. Tror ja de blir ikväll me. Dansa kommer du säkert få göra. Alternativ kommer säkert dyka up ska du se…
  Ha de nu så kul!
  Kram på dej!

 2. Ja jag ska vara med som stöddansare åt henne och det kommer gå super för henne i alla fall.

  Våren underbar, som du skrev nu kommer kraven på att vistas i friska luften, älskar ju min soffa och min filt och ljus. Dax att städa balkongen får bli nästa helg, nu hinner jag inte denna helg, dans hela dagen imorgon och kurs på söndag.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.