Filmsnutt

Skulle vilja lägga in filmer här, men det funkar tydligen bara i kommentarerna? Konstigt tycker jag. Kolla föregående inläggs kommentar – där finns en dans jag lärde mig för över ett år sen och därefter har vi tyvärr inte dansat den mer och jag skulle så gärna vilja uppfrächa minnet av den. *L* Det är ”Can I Have this Dance?”

Om jag klickar på denna länk så kommer filmen upp och det är så fult och ”pixligt”- jag vet inte hur jag ska göra? Nån som kan hjälpa mig?Jag vet ju att många bloggare lägger in filmer och det vill jag också kunna!! http://bubblare.se/v/can_i_have_this_dance/

Kom nyss hem från mina kurser – lika trevligt som alltid – och måste hoppa in i duchen och sen tar jag ett skutt i säng!

Anmaja

3 comments
 1. Hej Anna
  Be om att få dansa Can I have this dance vid nästa tillfälle, på fredag eller vid en repetition, viss är det mysig. Visste inte att du hade en filmsnutt om den, sommaren och värmen kom tillbaka när jag såg den och började längta efter hamndanserna…….mmmmmmmm. Har du kollat in Lisens dans Gigolo som finns på Youtube ..tror det heter så, fast du kan nog se den på IOGT på fredag…….hoppas att vi kan den något så när då. Vi ses i kväll….på mötet eller ? …….Kram fr Monika i den Cosmiska världen just nu

 2. Monika – Jo jag kan ju be om den på nån träningsdans, tänkte inte på de´… Men jag har ju glömt stegen så på fredag klarar jag nog inte av den – bara så där… 😉
  Så Du har inte sett mina filmsnuttar? En från Silja-Linedance-Kryssen april -06 och två från sommaren -06. De ligger i ”Galleriet” och är svåra att få upp.
  Vi ses i kväll och jobba på duktigt så länge i Cosmicens värld!!
  Anmaja

 3. Ja visst är det härligt att längta till sommaren!
  Nu har jag kollat Lisens Gigolo på YouTube:
  http://www.youtube.com/watch?v=0Iif7wwqtRU
  Både låter häftigt och ser kul ut!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.