Bra låtar

Jag tycker faktiskt att den svenska uttagningen till melodifestivalen hade övervägande bra låtar i lördags. Jag var hos Anne o Henrik och där var även Lillen o Agneta, vi åt gott och såg på TV, vilket vi inte annars brukar när vi träffas. Vi skrev upp de tre vi tyckte bäst om, inte de tre vi trodde skulle komma i topp. Jag skrev Sarah Dawn Finer, Marie Lindberg och Andreas Johnson. De fick ju hyfsade placeringar – fyra, femma och tvåa. Jag funderar på att köpa via hemladdning från Svt:s sida tror jag det var alla låtar jag tyckte var bäst. Det kostar tio kr/låt och det är kanske rätt hyfsat. Jag laddar inte hem låtar själv som så många andra gör, men det är väl inte lagligt va?

Nu är det bara att hoppas på att vi kan dansa till många av de här låtarna eftersom jag som sagt gillade en hel del. Jag fick mejl förut från Lisen att hon gjort en ny dans, 32 steg, fyra väggar. Spännande att se hur den är – Du skulle spelat in en video, Lisen!? Du kanske gjort det – lagt utYouTube? Ibland går jag in där och letar upp Linedance och tittar, lyssnar och njuter. Jag har ju själv lagt in ett par danser på Ostkanten i ”Galleriet”, men de är tunga att få upp och jag måste lära mig det där, hur jag kan göra dem mindre på nåt sätt.

I söndags var jag ju på dans på IOGT och i går var dansen inställd på Sandra, men flyttad till i kväll. Så om några timmar ska jag bege mig iväg och då blir det kurs först för Britt-Marie och sen för Camilla o Mattias. Har så länge tänkt skriva en lapp och lägga i ”Ris- och rosbrevlådan”att jag tycker de är så bra och att det riktigt spritter av glädje och entusiasm om dem, en glädje som verkligen smittar av sig. Tänk om jag skulle komma ihåg att skriva en lapp redan nu?

Anmaja

Pssst… Nu när jag fixar länkarna här över hittar jag ju förstås mina tre ”favvisar”på YouTube och inser att jag inte behöver köpa dem – jag lär nog få och kunna höra dem så jag tröttnar ändå.

3 comments
 1. Hej Vännen.
  Då e ja lugnt igen…
  Video e inte min grej. För de första hatar ja att vara med på kort. Film e ännu värre. Fast de vore ju kul att lägga in danserna på youtube.
  Får filma Irene o Liv imorn när dom tar den i en paus å så kan ja lägga ut den sen.. Fast ja vet inte hur ja gör.. Du kanske kan?
  Du ska inte komma förbi imorn o kolla läget då? Även om du inte dansar så mycke så kan de ju vara kul att se dej (äntligen)…. Om du inte har ngt annat för dej vill säga….
  Kramar


 2. Ja filma Irene och Liv, de är duktiga att dansa så det blir ju jättebra! Har Du hittat på många egna danser? Det är ju sk*tbra att lägga in på YouTube eller http://bubblare.se där jag lagt in mina två som även ligger på vår hemsida.
  Kom just hem efter mina två måndagskurser – får inte glömma att det är tisdag redan och jag är ledig i morgon. Så jag inte går till jobbet och tror att det är tisdag! 🙂
  Anmaja

 3. Oj, det gick att lägga in filmen här!!
  Synd att pixlarna blir så fult i filmen.
  Kanske jag fixar att lägga den i bloggen också…
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.