Kall fisksås till Monika


”Fuskenkel”fisksås går också bra…

Kommentarerna blev så många på förra inlägget och jag svarar i stället här. Visst Monika, den kalla fisksåsen var god! Mmmums. Jo jag tog också fisk, liksom förra måndagen. Det är bara måndagar som jag går bort till matsalen och köper med mig mat – om jag inte har något med hemifrån. Annars går jag hem när de andra äter lunch, men måndagar har vi gemensam arbetslunch. Den som planerar maten i Kalmar Länssjukhus matsal lägger alltid in någon form av en liten fisk alla måndagar och jag tycker det är gott och lockas att gå dit före att ta med nån gammal rest från mitt eget kök. Nästa vecka hoppas jag dock på en varm sås…

Anmaja

4 comments
 1. Men då inte sådan sås juuuu …….då är det godare med en enkel vit dillsås, varm sådan mmmmm gott det med….till kokt torskfilé. Detta brukar alltid min son vilja ha när han är hos sin mamma och klart att han får det…….till detta en stor hög med hackade färska tomater och kokt potatis, oj nu blev jag nästan hungrig. Har sonen på MSN nu och gav honom matidén. Han svarade med att han lagar det åt mig i morgon och jag var välkommen dit…….så tråkigt att det är så långt bort…Nä nu dags att sova och vidare i Cosmiska världen i morgon igen..natt natti Anna och katten från Monika

 2. Monika – Jag skulle precis stänga ner datorn för dagen och gå o lägga mig när meddelande om ny kommentar kom… Nä, jag vet, den där såsen är inte bättre än hemmagjord, men vad skulle jag göra när jag bild-googlade på fisksås och fick upp denna och några äckliga bilder på röror i glasskålar?

  Jag har haft ett par kompisar på MSN nu också och önskat dem godnatt så nu önskar jag alla här också detsamma.

  Lycka till med Cosmic´en i morgon! 🙂
  Anna//Anmaja

  Pssst… Trist att sönerna är så långt bort – jag har min i Trelleborg och messar med honom också. Länge sen han skrev nåt här förresten… Hallå, Jonassonen, var håller Du hus – läser Du inte morsans blogg längre?? Får fråga nästa gång vi har kontakt.

  Hej hopp – ses på dansen i morgon! 🙂

 3. Nu e ja förvirrad… Har ni flyttat måndagsdansen till tisdagar?
  Ja tänkte försöka ta mej in till kalmar imorn för en liten svängom. Va hos Irene igår o dansade lite…
  Har du msn?
  Kan man få adressen?
  Kramar

 4. Lisen – Lugn, bara lugn, vi byter bara dag denna vecka för Sandra var upptaget för annat igår. I morgon kan Du dansa igen som vanligt med Annie.
  Jag vet inte riktigt om jag ångrar att jag hoppade av hennes kurs för några veckor sen och backade till måndagarna… Det blir ju ganska intensivt med två kurser efter varann samma kväll. Men det får gå denna termin ut, så får jag se hur det blir sen…
  Om Du har MSN på Din hotmail så söker jag Dej där?
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.