Glädje

Det sägs att man inte ska ta ut nån glädje i förskott – men jag vänder på det och säger att man SKA ta ut glädjen i förskott! För då vet man att man i alla fall blir glad åtminstone en gång. Och nu tar jag ut glädjen över våren som står för dörren och så vet jag att i april blir det bakslag men det säger jag inte till nån för då tycker ni bara att jag är så negativ. Jag har verkligen fått känna på våren idag, först på balkongen, sen på gården och sen på stadens gator.

* Jag har städat undan på balkongen, men har lite kvar. Några krukor är helt vattenfyllda och dem måste jag tömma på nåt sätt. Undrar om jag kan slanga ut vattnet, ner på gården? Plasttrallarna jag la ut förra året måste jag skrubba, eller åtminstone svabba. Och sen är det dags för vårsådden!

* På gården höll hyresvärden på att klippa träd och buskar och jag o Lussekatt var där nere och pratade lite med dem. Jag kände på solens värme och njöööt!!!

* Cyklade ca en timme runt på Stensö, Malmen och inåt stan. Jisses vad skönt det är idag och det ska väl fortsätta om jag ska tro östrans väderöversikt.

Anmaja

7 comments
 1. Låter som en underbar dag. Jag har varit inne hela dagen, på eftermiddagen var jag på teater och på kvällen var det dans fram till midnatt, så våren hoppas jag få se imorgon.

  Kram på dig.

 2. Ja dagen var underbar och den avslutades i goda vänners lag med en smaskig middag och melodifestival.
  Anmaja

 3. Idag var du allt lite svettig under träningsdansen Jo det var du ju inte ensam om och varmt var det ju ute också Kul att så många kom till IOGT men efterhand försvann det som tio små………. men vi var några tappra son höll ut, fast jag var ju inte från börja så det jämnar väl ut sig I morgon är det Cosmic rep igen för mig och mitt jobb…..suckar lite över det Skulle behöva träna MYCKET på det men men …..
  Natti natti fr Monika

 4. Hej igen Anna
  Kolla in Ostkanten och du var snabbtin med foton där Kul att se ……….tack för att du sköter om vår hemsida så bra ……..natti natti igen fr Monika

 5. Nu min vän har ja läst igenom alla inlägg ja missat. Har ju inte varit inne på ett par dagar då de varit mycke annat.
  Visst är de underbart att våren har kommit (iaf för nu) Man blir på så mycke piggare humör..
  Nu va de ju himla synd att ja inte va på IOGT igår om nu du va där… O nästa öppna dans kan ja inte komma för då tävlar ja… Hoppas du kommer till Nybro den 24 då…. De skulle väl vara skoj?
  Kram på dej!

 6. Monika – Oj va´ jag vart svettig, inte så konstigt när jag hade velourtröja på! Jag var faktiskt på IOGT redan kl tre, så jag hade dansat en stund innan Du kom.
  Kul Du tycker hemsidan sköts bra – jag gör så gott jag kan… 😉 Och lite till.
  Cosmic – ja det är en trevlig sysselsättning! *L* Det blir bra när allt funkar och vi slipper alla dessa djädrans pappersjournaler. Men det lär dröja mycket längre än jag i min oskuld trodde från början.

  Lisen – Jag fick reda på att Du både tävlar och gör egna danser – Du e´ duktig då förstår jag. Du får väl göra lite roliga steg till de bästa låtarna från melodifestivalen!? För att gå min åttonde termin så är jag inte särskilt duktig – jag tror jag har ovanligt lång inlärningsförmåga eller så är det fattningsförmågan som inte är som den borde. 😉 Men det är så galet roligt att dansa i alla fall!

  Anmaja

 7. Hej igen Anna
  VAr maten god. Jag tog fisken och den smakade bra, speciellt såsen….mmmmmmm. Tja Cosmiska världen är svår och rörig men nu traglar vi på så gott det går ……vi ses i morgon, hej fr Monika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.