Gamla klasskamrater

Under min uppväxt gick jag i många skolor och därför har jag tappat bort de flesta skolkompisarna, men några har jag kvar från här o var och det är ju kul. Jag har registrerat mig på nätet på StayFriends och har hittat några kända namn men inte tagit kontakt än.

1957 började jag första klass…

* Ettan o tvåan – Kyrkskolan i Danderyd.
* Trean, fyran och halva femman – Viggbyholmskolan i Täby.
* Ett par månader i femman – Matteus skola i Stockholm
* Slutet av femman och sexan – Snösätraskolan i Rågsved.
* Sjuan och åttan – Rågsvedsskolan i Rågsved.
* Nian – Sjöängskolan i örby och slutade därmed grundskolan 1966

* Enskede yrkesskola – hemteknisk kurs
* Värnamo Folkhögskola – praktiskt linje
* Stockholms stads yrkeskola – kurs för hemvårdarinnor
* Stockholms stads yrkeskola – kurs för barnsköterskor
* Stadshagskolan – APY för sjuka barn och för tidigt födda barn
* Diverse datakurser på Komvux i Kalmar

Ja där fick jag nog med alla, även de efter min ”uppväxt”. Nån som känner igen mig från nån skola? *L* Kanske vill Du också anmäla Dej på StayFriends? Det kan Du göra här så samlar jag poäng. Det är gratis och rätt kul att se om man känner igen nån.

Anmaja

4 comments
 1. Detta måste jag testa, ska genast gå in på sidan, låter ju jättekul.

  Kram

 2. Ja gör det!
  Men klicka på min länk där det står här! 🙂
  Anmaja

 3. Jag tror att Du vann den här tävlingen. Själv fick jag nog redan efter tre skolor och två universitet. Och jag längtar INTE tillbaka till någon/något av dom.

  Är också registrerad på StayFriends men för ’vår’ del blev det lite av en flopp. Av dom ca 60 olika människorna jag delat klassrum med (inte univ.) är vi bara fyra st registrerade.

 4. Andreas – jag vann för att vi flyttade så många gånger och i femman lyckades jag pricka in tre olika skolor. Min pappa dog plötsligt i en trafikolycka då mamma också med och hela världen blev uppoch ner. Efter nian visste jag inte vad jag skulle göra och min uppfostran hade lärt mig att jag var tvungen att ”bli något”. Då blev jag till slut barnsköterska och det var ju inte så dumt om jag bortser från lönen… 🙁 🙁 🙁
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.