Kattpromenad

Idag har jag varit på kattpromenad med Lusse och det innebar för vår del runt huset, genom grinden till baksidan, den vanliga vändan på gräset, i buskar, komposten och till grinden vid garagenerfarten. Där vill jag inte gå ut så jag drog lite och sa att vi går som vanligt samma väg tillbaka. Lussekatt var samarbetsvillig. Sen blev det en liten vända ut på gatan, virrande och funderande på om han skulle gå vidare, men nåt ljud eller annat skrämde honom så att han pinnande på fyra lurviga ben hem igen. Vi var ändå ute ca tjugo minuter och det börjar våras och är skönt i luften. Lite för tidigt förstås och det blir ju bakslag, men vad då – njut medans tid är! Till helgen blir det ännu varmare säger de som tror sig veta.

Anmaja

2 comments
  1. Vad skönt det låter med lite värme i luften på din kattpromenad. Jag skulle bara titta in och kolla om du skrivit nåt sen sist och det blev Bingo! Två dagar i rad. Ha det!

  2. Ja Dorinda, visst är det skönt! Jag ska försöka att njuta av värmen även om det är tidigt och det kommer bakslag. Jag brukar ha svårt för det. 🙂 😉 Ja nu blir det flera bloggdagar i rad, för att inte tappa mina läsare. *L*
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.