Katten och jag igen

Jaha så var det bara katten och jag här igen. Jag trodde att jag skulle tycka det var skönt att komma hem själv efter att ha vinkat av Eva på stationen, men det kändes först bara tomt! Jag tittade på Lussekatt och sa att nu blir det som vanligt igen och han nickade och sa att det får väl gå det också. Nej, det sa han förstås inte, men han kanske tänkte det? Ja vad tänker en katt egentligen?

Jag satte mig vid datorn när jag kom hem från stan och skrev till dem jag försummat senaste veckan. Har även lagt in lite nytt på www.ostkanten.comsom en länk, nya danssteg och ett par flyers som kom nu i kväll om dans i Göttorp.

Eva och jag pratade om att ”borta är bra men hemma är bäst”, det är skönt när ordningen är återställd igen och vi har verkligen haft jättetrevligt, det var vi också överrens om som så mycket annat. Hon har bjudit på jättegod födelsedagsmiddag på Helen och Jörgen i fredags och hjälp till med maten hela veckan. På min födelsdag hade hon en kombinerad lunch och middag när jag kom från jobbet. Först avocado, räkor och gojsig till, sen kyckling med grönmögelost och gräddig sås med ris, sen glass efter. Och bubbel att dricka till.

Plötsligt ringde det på dörren och där stod Agneta J med blommor och strax efter kom Annika K också med blommor. Eftersom jag inte hade räknat med nåt firande, det var ju avklarat redan i lördags, så hade jag inget att bjuda på och det kändes en aning pinsamt, men kaffe och digistivekex och glass erbjöd jag, men de tackade bara ja till en slät kopp. Det var både roligt och överraskande att de kom.

Anmaja

4 comments
 1. Ja får väl gratulera i efterskott dådå… Låter som du har haft de himla trevligt med både kusin och födelsedag..
  Men de kan (som du säger) vara skönt att gå tillbaka till vardagen ibland… fast tomt….
  Kram kram

 2. Tackar tackar!
  Anmaja

 3. Ber att få gratta dig i efterskott så mycket med en kram. Kul när folk kommer men skönt att vara i sin vardag igen. Förstår nu min mamma när hon tyckte det var kul att alla kom men så sa hon ” vad skönt att ni åker ” Tyckte det lät hemsk och frågade varför hon sa så…….hon sa ”när du upplever det själv så vet du varför” och hur rätt har inte alltid mammorna eller hur.
  Natti natti

 4. Monika – känner en Monika med k och det är förstås Duuu!? TACK för grattiskram i efterskott! Kul att Du hittat hit och vågade Dej på en kommentar. Det är ju inte alla som varken kan, vill eller törs. 😉 🙂
  Visst är det kul när folk kommer – och går igen. Efter alla ”enastående” år är jag van att passa mig själv, men min kusin vitamin är en lättsam person så vi har haft väldigt kul. Det är henne jag ska bo hos efter Silja-Linedance-Kryssen då jag stannar i Stockholm några dagar när ni reser hem.
  Vi ses på söndag!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.