Trött

Oh jisses vad jag är trött… Vet inte om det är för kusinbesök, för tidigt födelsedagsfirande och allt annat som sker eller om jag håller på att bli dålig på nåt sätt. Tänker på hur jag ska orka upp och jobba i morgon… Men jag vill inte bli sjuk, jag vill inte vara hemma från jobbet, jag vill bara dansa och vara glad. I går var Emmadottern med familj och Anne med familj här och vi åt köttfärspaj som Eva gjorde och chokladdig rulltårta som jag bakat och på kvällen hade jag riktigt djävla ont i ryggen och därtill snorallergi och sååå svårt att sova.

I morgon kväll ska Kusin Vitamin följa med och titta på när jag dansar först i nybörjargruppen för Britt-Marie och sen i fortsättning-ett-gruppen för Camilla och Mattias… Om hon nu orkar stanna så länge. Jag kanske är piggare i morgon, men nu blir det tidigare i säng.

Anmaja

2 comments
 1. Va kul att din kusin stannar så länge hos dej.
  Hoppas du slipper ligga sjuk nu. Många ja känner som åkt på sånna dumheter. Hoppas bara ja slipper.
  Ja får väl säga grattis i förskott eller efterskott eller va de nu blir. Grattis aif.
  Kram på dej

 2. Jättekul med kusinbesök! Hon var och tittade på dansen i kväll och tyckte det såg kul ut. Hon sa att hon förstod att jag gillar det. Självklart! 🙂

  Jo här är vi både friska och pigga nu och h oppas att det fortsätter så.

  Tack, jag fyller snart år… Är född vid ett-tiden den 6 mars. *L*

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.