Håll ut!

Jag återkommer med skriveriet när Kusin Vitamin har åkt hem. Kenneth är kvar och det är så trevligt att han frågade om han också fick följa med, när han ändå bara går hemma och skrotar. Vi har lite olika ”program”för dagarna och så jobbar jag ju som vanligt och ikväll ska jag på ”klistermöte”med ArtAttack och de åker med Emma en stund till Lindsdal när hon slutar jobbet. Kenneth åker hem redan i morgon bitti, men Eva stannar och firar min dag – min 57-årsdag! Sen blir livet som vanligt igen för mig och min Lussekatt.

Anmaja

2 comments
  1. Ja ja började allt undra vart du tog vägen. Men de eju klart att du ska ägna så mycke tid åt kusinen nu när hon äntligen är hos dej.
    När fyller du?
    Kram

  2. Ja snart har jag bättre tid…
    Men det är sååå trevligt med kusinbesök!
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.