Kusin Vitamin

På tisdag kommer kusin Eva farandes och idag ringde Kenneth och frågade om han också får komma ett par dagar och jag blev jätteglad! Så kul det blir, fattas Håkan, men han jobbar så han får komma framåt våren som vi bestämt tidigare. Han ska vara ett par veckor i Kalmar och starta upp Jula när de öppnar i köpcentrat Giraffen i maj.

Eva och jag har känt varann hela mitt liv förstås eftersom hon är min kusin och några år äldre än jag. När jag var tolv-tretton år så beundrade jag henne oerhört då hon var så gammal och så modig och gjorde så roliga saker! Hon var då 16-17 år. Några år senare gifte vi oss tillsammans, 1974, med Hasse och Lasse och köpte hus i Västerhaninge samtidigt och födde barn med sex timmars mellanrum. Jag hade sen Gösta som dagbarn innan vi flyttade till Kalmar 1978. Vi kan säga att vi följts åt i mycket, även om vi numer bor långt från varann och våra liv är mycket olika.

Några år var vi i Lindvallen tillsammans med Kenneth och Håkan, hyrde en vinterbonad husvagn och åkte skidor hela dagarna och hade vansinnigt kul! Jag tror inte det kan bli tråkigt tillsammans med min Kusin Vitamin! Så bra att hon gått i pension med hälsan och humöret i behåll!

Anmaja

2 comments
 1. Va kul att din kusin kommer!
  Synd att du inte åker me till Dackebyggden men ja gissar att du kan få de himla trevligt ändå.
  Skickar ett mail till dej också.
  ”Tills våra vägar möts”
  Kramar min vän

 2. Låter som om du har det trevligt med din kusin, jag har en och den känner jag inte, lite synd.

  Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.