Melodifestival

Fjärde lördagen för uttagning till stora finalen i Globen är det idag. Jag är en av de få som ser på det OCH talar om det, inget jag behöver dölja. Det är så många som säger att de inte tittar. Ingen ser på det, men tittarsiffror visar att så är inte fallet. Varför vill inte folk ”erkänna”att de ser på melodifetsivalen? Det var väl mer på 70-talet som det var skämmigt att sitta och titta på det? Jag tar det för vad det är – trevlig underhållning, med mer eller mindre bra musk och sång. Har gjort en fruktsallad som skall njutas under tiden och så har jag några gamla Dumleklubbor som jag också kan trycka i mig. *L* En kopp kaffe på det och kvällen är räddad.

Anmaja

5 comments
 1. LÅter som du får dej en riktigt gó kväll me mycke gôtt. Avkoppling i soffan e nog de bästa tror ja…
  Nu får du allt förklara lite vad de e Dackebygdens Linedancers ska ha för ngt…. o var ligger de ngnstans? E de ngt man kan få åka med på?
  Ska du dit?
  Nu blev de en himmla massa frågor. (Hoppas de inte förstörde din kväll)
  Hade jätte bra resten av kvällen.
  Kramar vännen

 2. Okej!!
  NU kommer de fler frågor för nu va ja inne på hemsidan lite snabbt.
  För de första. Varför finns de ingen bild på dej på hemsidan. Du e ju ansvarig så de ska väl inte vara så svårt att fixa! Eller?
  Sen läste ja om dansen som dom fixar så nu undrar ja vem ja hör av mej till i fråga om de finns plats kvar på bussen, va de kostar och hur länge medlemsavgiften gäller om ja betalade i höstas….?
  Ledsen för alla frågor. Om du tycker de e lättare kan du maila mej. lisen_persson@hotmail.com
  Ledsen igen.
  Kramar

 3. Lisen – jag svarar på ”alla frågor” i ett mejl! 🙂
  Anmaja

 4. Grymt modigt måste jag skriva samtidigt som jag säger det högt för mig själv! Att Du vågar stå för att Du faktiskt ser Melodifestivalen.

  Själv fick jag en portugis på jobbet att rodna i dag. Frågade om han sett festivalen. – Oh no no!!! Han vet hur man ska svara så långt. Men min nästa fråga (mest för att j**las ;-]) blev vilken låt han tyckte bäst om i förra omgången (som han alltså ’inte’ såg….).
  – Andreas Johnson has a clear voice and his song was pretty nice.
  – So…. you actually DID watch the constest?
  – Eh…. yes…. Have you seen Björn here today?

 5. Andreas – Du e´ rolig Du, visst satt det långt inne att erkänna att jag ser på Melodifestivalen… Man vill ju inte riskera att göra bort sig som Din vän på jobbet! 😉 🙂

  Jag ser alla lördagarna nu fram till Globen och lite till! *L*

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.