Ingen ordning och efterlysning

Det är ingen ordning på mej idag – eller nånsin? Jag satte mig vid datorn för att fixa med Ostkantens hemsida, men kom på att jag lovat Annika att uppdatera e-postlistor… Det vara bara några siffror i mobilnummer som skulle ändras, men när det var klart fastnade jag i Outlook där jag kollade mejl och lite annat. Hade just skickat iväg listorna på Vinlottor och så kallade Vinprovare till Vinlottor och så kallade Vinprovare när Dorinda kom på MSN och vi skrev en stund, inte alls så länge för hon skulle greja middag till sig och mannen. Och då kom jag på att det ska jag också göra, men det får vänta lite till. Jag har tagit fram en bit falukorv som jag tänkte göra nåt kul med. Sen höll jag på att fastna på Bangolfsidan som jag hade uppe, men jag var snabb och klickade bort den och hamnade här! Och här har jag ju inte skrivit varje dag, men nu kändes det dags.

Hemsidan får vänta lite till. Jag skulle bara sätta in nya foton där, på de styrelemedlemmar som är nya från årsmötet förra veckan. Och nån information som skulle ut om ändrad dansdag, från måndag till tisdag i vecka 11, för att Sandra där vi håller till skulle ha annan aktivitet då. Så är det när vi inte har egen danslokal!! Hallå där ute!! Finns det ingen som har ett bra dansgolv??? Ja nu menar jag inte en utedansbana precis utan en med tak, väggar, kök och WC i anslutning?? Centralt är viktigt också. Så att jag kan cykla eller gärna gå som nu när det ligger på Södra vägen. Hör i så fall av er om ni vet nåt som kan passa oss, tack!

Men okej, nu har jag ju fått till några rader så jag övergår till Ostkanten – om jag inte hittar nåt annat på vägen… Det kurrar i magen så jag går om köket först!

Anmaja

2 comments
  1. Ojojoj…. De låter som att du har haft de lite vimsigt idag…. Har du kommit ihåg att köpa semlor då?
    Kramisar

  2. En del dagar är mer vimsiga än andra… Men nu blir det köket nästa och sen får jag ta itu med hemsidan tillsammans med TV-nyheterna eller nåt…

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.