Fettisdagen!!

Hur kunde jag glömma skriva om den?
FETTISDAGSBULLEN!

BRA och TACK till Lisen som kommenterade precis när jag skulle lämna datorn för min falukorv…

Jag var jättesugen på en sån där stor fet maffig från Ekelunds, men på jobbet fick vi såna där små fina goda som passar sig bäst till kaffet. Och visst var det fullt tillräckligt med en sån!? Annars är jag mycket för att intaga semlan som ”hetvägg”som jag gjort sen jag var barn. Varm mjölk, lite kanel och socker och sen i med semlan och äta fort som fanken – men ändå njutbart – så att inte allt blandar ihop sej till en geggig, slamsig sörja.

Köket nästa, sen Ostkanten!!

Anmaja

2 comments
  1. Ingen orsak. Glad att kunna hjälpa till. 😉

  2. Har även jag ätit en semla med min dotter idag och det var mums mums.

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.