Helg igen

Veckorna rullar på och nu är det helgledigt två dagar igen. Planer för dagarna är få med trevligt att se fram mot. I kväll blir det bara att slappa och mysa i soffan. ”Let´s dance”på TV och det är så fint att se alla duktiga dansare. ”Så ska det låta”som fått ett lyft med nya ledare och musiker spelar jag in under tiden för det vill jag heller inte missa. Har köpt ett gott bröd och några räkor så det blir en macka och te till dansen.

I morgon har jag planer på att fixa varma mackor till Melodifestivalen och då kommer Anne, Henrik och Vilgot. Vet inte vad jag ska ha på dem – nån som har ett tips? På mackorna alltså… *L* Min egen favorit är skinka, senap, ananasskiva och ost. Från Dorinda fick jag tips på MSN att ta ”överbliven köttfärssås, en tomatskiva och ost”. Det låter mycket gott men jag har ingen överbliven köttfärssås…

På söndag är det motionsdans med Oskantens Linedancers på IOGT-lokalen inne i stan. Det har jag tänkt att gå på eftersom det var länge sen jag hade möjlighet att gå dit. Dansen på måndag är inställd för sportlov så det blir ju bra med extradans på söndagen. Motion behövs, behöver få upp flåset så det ser jag fram mot. Jag var med på styrelsemötet i dansen igår och bla fotade jag de nya i styrelsen. Jag är inte med i styrelsen egentligen, men sköter ju om hemsidan så de tyckte – och jag också – att jag ska vara med när de har sina möten. Kul!

Anmaja

5 comments
 1. Salami, ädelost, svartpeppar och en hel del ketchup är mitt tips.

 2. Andreas – Tack för tipset! Törs väl inte säga att jag inte har ketchup hemma, men det går väl lika bra med tomatpuré antar jag. Är det gott med varm salami och ädelost?? Två rätt starka smaker tillsammans? Okej, jag testar mig fram.

  Anmaja

 3. Tomatpuré är säkert helt okej! Och testa – det ÄR gott!

 4. Jag tycker det är väldans gott med stuvning av alla de slag på mackorna. Testa om du har något, bara att göra stuvning av vad man haver.

  Kram Maria

 5. Hoppas de löste sej med dina mackor. Va blev de på dom?
  Hoppas de va kul på motionsdansen idag. Mycke folk.
  Va bestämde ni på mötet nu då? Va de ngt speciellt??
  Hoppas allt e bra med dej.
  Kramar lisen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.