Gråvädersdag

Ibland är det skönt med gråvädersdagar, men idag när jag är ledig så hade det passat bra med lite sol. Men jag får tacka och ta emot det väder jag erbjuds, mycket annat kan jag inte göra.

Jag har inte kommit iväg till verkstan än, men jag är på väg. Förbereder mig mentalt på hurdana tupparna ska bli… Jag har en idé om hur jag tänkt göra dem. Hög tid, för snart har påsken ramlat över oss.

Det är ju alla hjärtans dag idag så jag skickar kramar till alla vänner o de jag inte känner! Första gången jag skrev ett allahjärtansdagskort var på 60-talet till en kille som jag sen inte vågade skicka det till. Typiskt mig. Jag hade det sparat länge och det förvånar mig inte om det ligger kvar i min dagbok från den tiden.

Anmaja

2 comments
  1. En kram till dej också på Alla Hjärtans dag, är precis hemkommen från dans, vi var några som var och träna lite inför lördagens fest. Trevligt var det att röra på sig lite granna.

    Ha en fortsatt bra dag.

    Maria

  2. Maria – Visst är det skönt att röra på sig! Till sån varierad musik dessutom blir det bonus!
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.