Vinlotteri igen

Jaha, nu är det vinlotteri igen och ikväll är det hos Ann, men jag orkar inte gå iväg så Anne kommer och hämtar min flaska när hon kör förbi och sen kan jag bara sitta hemma i lugn och ro och invänta vinsten. *L* är trött för jag har sovit dåligt för smärta och så var det mycket spring på jobbet. Jag hade hoppats kunna gå hem lite tidigare, för sen var jag tillbaka på eftermiddagen då vi hade bsk-möte. Men det var fullt upp så det blev bara några minuter tidigare. I morgon är jag ledig som sig bör på onsdagar och ska ev ta mig en tur till verkstan och jobba lite där. Krukor, kycklingar och eventuellt några tuppar står på planeringen.

Anmaja

5 comments
 1. E du keramiker?
  Kramar

 2. Njae, bara lite på hobbynivå. Delar verkstad med fyra andra och vi hyr ut ytterligare två platser i en källarlokal ganska nära där jag bor. Har gått kurser tidigare, men är nu ”min egen”. För att tjäna till mitt dagliga bröd jobbar jag med små sjuka människor på sjukhuset.

  Anmaja

 3. Låter inte kul med din ryggvärk. Jag har haft en likadan natt också den där jädra armen värker så men det går väl över kan jag tänka.

  Kul det låter med keramik, jag gick en kurs för många år sedan och det var jättekul, man skulle ha en ugn bara.

  Vi hörs åter
  Maria

 4. Ska vi dra igång ett whiskey-lotteri i stället!?

 5. Maria – visst skulle man ha en ugn! Jag har precis ruinerat mig på att köpa en fjärdedel i en stengodsugn. Men nu kan ingen komma och ta den från oss. Förut har det känts lite osäkert med lånad ugn, om den skulle få vara kvar eller eventuellt flytta med ägaren.

  Ja, värk är ett elände… Min blir tyvärr inte bättre.

  Andreas – ska vi skicka flaskorna per post? 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.