Årsmöte eller inte

Idag har vi årsmöte i Ostkanten. Det är väl inte jättekul att gå på årsmöten, men jag tycker ändå det är viktigt att man gör det. Föreningen är så pass liten och jag tycker att där kan vi ju säga vad vi tycker. Idag kommer det dessutom att bli lite omrört i grytan då några avgår och nya kommer. Det blir lite spännande att se… Jag har ju haft hand om hemsidan ett par – tre år och undrade när min period var ute, men den var ständig fick jag till svar. *L*

Det är även snart årsmöte i ArtAttack, vår konstförening på jobbet och där är jag själv med i styrelsen så det är bara att pallra sig iväg. Det blir den 27 mars, ett tag till med andra ord. Vi ska träffas innan och ha ”klistermöte”vilket innebär att vi skickar ut kallese och program för 2007 till de ca 500 medlemmarna. Nu har vi ju såna där blöta ”duttpennor”till att klistra kuvert med så det går smidigt – vika papper, in i kuvertet, vika in fliken och sen på med frimärke. Nä frimärke behövdes ju inte, vi hade en stämpel och nåt avtal med Posten förra året och eftersom vi bara viker in kuvertfliken så behövs ingen duttgrej heller. Allting förenklas.

Andra föreningar, eller snarare grupper, som jag är med i där har vi inga årsmöten. ”Vinlottorna”träffas ju efter turordning varje månad och den hundralapp vi samlar vid varje träff ökar på banken och det redovisar jag när det kommer info från banken. De ”så kallade Vinprovarna”ja vi träffas väl inte riktigt varje månad, kanske varannan – inget årsmöte och inga pengar samlas in där. Däremot borde vi träffas igen i LOTTO-gänget för det var himmelens länge sen nu. Men inga årsmöten där heller. Jag brukar bara redogöra då och då hur mycket pengar vi har vunnit och så tar jag in 120 kr från de andra fem, var tionde vecka då det är dags att lämna in igen. Mångruppen vet jag inte vart den tagit vägen, vi hade träff i december tror jag och då kunde jag inte vara med. Kanske vi för ovanlighetens skull skulle ha ett årsmöte där??

Anmaja

4 comments
 1. Hej!
  ja skulle gärna vilja vara med på mötet idag. (har aldrig varit på årsmöte…) Men ja kan inte. Bor i Orrefors och har ingen bil. Bussar går de inte så värst ofta. en kl 22.05 ikväll. de e allt.
  låter som om du e me i många föreningar m.m. Mycke möten att gå på. Men då har du ju ngt att göra iaf. Hoppas mötet går bra. Får försöka luska ut va som sades senare.
  Kram på dej!
  Lisen

 2. Kolla gärna min blogg om du vill!
  http://blogg.aftonbladet.se/10372
  Finns en bild på mej där…. Då kanske du vet vem ja e iaf…!
  Kram

 3. Hejsan Lisen – nu har vi just gått om varann, jag skrev en liten kommentar i Din blogg som jag fick adressen till av Maria.

  Ska Du bli glasblåsare? Kul!

  Ja det hade varit trevligt om Du kom i kväll. Du känner ingen i Nybro som ska hit? Det finns en ”kille” som heter Hans som kanske kommer. Men jag vet inte hur jag kan nå honom.

  Jag är engagerad i mycket och har ibland fööör mycket så jag får avstå från vissa träffar för att ”bara vara” hemma och slöa.

  Anmaja

 4. hehe. ja de såg ja. men så blir de ibland.
  Klart ja ska bli glasblåsare… har velat bli de sedan ja va 4 år.
  Ja vet inte heller hur ja får tag på hasse. vet inte om han e hemma i sverige nu ens.
  Så de blir nog inte mycket me de. Synd.
  Nu ska ja dra med bror min o hans tjej ut på promenad.
  Vi hörs.
  Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.