5 comments
 1. Låter härligt att vara mormor men jag hoppas det dröjer ett tag till faktiskt. Min mamma fick mej när hon var 16 år så hoppas det INTE smittar av sig till min dotter.

  Kram

 2. Jag har fyra barnbarn och två bonusbarnbarn från 17 till 2 år… Min dotter var 17 när hon väntade sitt första barn (och mitt första barnbarn), han är 14 år i år. Visst är det kul!!

  A

 3. Det låter faktiskt underbart, för visst saknar man babylukten,och hoppas verkligen min dotter också skaffar barn, hon är ju förlovad sedan ett par år men tycker ändå att hon kan vänta tills hon klar med skolan i alla fall.

  Kram

 4. Hej Anmaja!
  Först o främst grattis till lilla lisa. hoppas hon hade en bra dag.
  Fick din blogg av Maria (här ovanför)
  Jag dansar också med Ostkanten! Till och från…… dansade på marias kurs i höstas o så försöker ja vara med på öppna danser o så. tyvärr kunde ja inte komma nu ikväll men ska försöka nästa gång.
  Försöker placera vem du e……. men de går inge vidare…
  Hjälp mej lite på traven e du go!
  Kramar Lisen

 5. Hejsan Lisen!

  Ja det är inte lätt att beskriva sig så här. Du får nog fråga efter mig nästa gång Du dansar. De gamla instruktörena, Britt-Marie, Rositha, Eva, Camilla o Mattias vet vem jag är ”Anna som har hand om webbsidan”. Men jag är osäker om Annie som har kurserna på Onsdagar vet.

  Lisas kalas var bara bra, skönt med barnbarn som man kan låna och träffa när det passar mig själv. *L*

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.