Helkroppsmassage

Här hade jag en härlig bild som jag lånat från Spamassage i Vittsjö.
Skrev till dem och frågade om jag fick ha den här i utbyte att jag ”gör reklam”för dem. De kunde inte svara så jag tar bort den och rekommenderar Dej att göra ett besök på deras sida i alla fall.

Jag har varit på helkroppsmassage på jobbet idag – jisses vad skönt! Två tjejer som går under utbildning erbjöd personalen olika typer av massage och jag valde en timme helkropps. Letade på nätet efter bilder på massage och kunde inte motså den här över – gå gärna in på deras sida och läs mer. Vackra bilder att njuta av, ett annorlunda spa – säkert väl värt ett besök i verkligheten också. 18 – 20 mil från Kalmar uppskattar jag på kartan. Dit ska jag åka när jag blir rik!

Anmaja

4 comments
 1. När jag blir rik ska Du få ett presentkort dit!

  (Undrar om det där fungerar med vit choklad också…)

 2. Tack Andreas!
  När jag blir rik ska jag även bjuda alla mina bloggläsare… Ja de som skriver kommentarer bara förstås. Jag kan ju inte bjuda de jag inte vet vilka det är. 😉 Tyvärr tror jag aldrig att jag blir ekonomiskt rik, men jag känner mig ibland rik på mycket annat!
  Anmaja 🙂

 3. När jag blir rik, eller i alla fall får några hundralappar över ska jag verkligen unna mig en kroppsmassage. Det är något jag längtat efter jättelänge. Samtidigt är jag rädd för att kroppsberöringen ska väcka en massa slumrande saker vid liv, kanske blåsa liv i förträngda känslor och behov. OBS! Det handlar INTE om sex.

 4. Eva – kul med en kommentar, vem Du nu än är… Visst, det var underbart att få helkroppsmassage och då vill jag också understyka att det inte var precis alla skrymslen och vrår förstås! 😉 Ska kolla Din sida senare, men det vore kul att veta hur Du hittat min? Välkommen!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.