På alerten!

Startade dagen vid niotiden och åt en lång frukost, med tidning och TV-program jag spelade in igår. ”Så ska det låta”krockar med ”Lets Dance”på fredagskvällarna så jag spelar in det ena när jag ser det andra. Så ska det låta har fått ett lyft sen de bytt ut programledare Peter Harrysson till Peter Settman. Lets Dance var nog bättre förra året för jag tycker Anna Book var så härlig att se. Ingen kommentar för övrigt om henne… I år finns ingen som sticker ut och är på top – inte ännu efter bara två avsnitt.

Sen gosade jag lite med Lussekatt och sa att han nog inte kan få gå ut i det soliga och minus-fem-gradiga vädret idag för jag ska till stan. Som den kloka katt han är så lade han sig på hallgolvet när jag satte på jackan och virade sjalen om halsen och försökte inte alls tränga sig ut samtidigt som jag öppnade dörren. Klockan var tolv, det var isahlt på vissa ställen och jobbigt att gå. Jag är jätterädd att ramla.

Jag gick en extra sväng och lyssnade på CD-boken Da-Vinci-koden. Skulle bara handla gardinspiral på Clas Ohlsson och så gick jag lite och tittade och på åhléns hittade jag plastringar till ”hål”som jag köpte till det nya draperiet till dörren mellen hall o sovrum.

Var hemma vid två och satte genast upp spiralen på de två bokhyllorna i hallen. Jag strök de tunna, tunna vita gardinerna som tidigare kostat 300 kr st på Indiska, men varit rödmärkta ett tag och jag tittat på dem, men tyckt att nej… Häromdagen var de nedsatta till halva reapriset så jag slog till. Jag värmde potatismos och falukorv från gårdagens middag – festmåltid två dar i rad! Sen fixade jag draperiet, satte dit hålen och hängde upp det. Nu ska jag bara klä två stolar i hallen också, men vet inte ännu riktigt vad jag vill ha för tyg. har sett nåt på IKEA och ska fundera lite till.

Har känt mig riktigt kreativ idag!
Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.