Slö och lite lat

Kom hem från jobbet, åt lite lunch, gick ut med katten. Så långt var det ju väl, men sen har jag inte gjort nåt mer än suttit vid datorn och så har jag och Lussekatt sovit middag en timme ihop. Så himmelens trött och nu är klockan kväller, det är svart ute fast det är fint med snön som gör det liiite ljusare.

Jag bestämmer mig för att jag får vara lite slö när jag varit i farten rätt bra hela veckan och dessutom lidit av smärta. Dansade både i måndags och i igår. I tisdags promenerade jag från stan efter ”Cosmic-lunchen”som kliniken bjöd på. Vi var på Hamnrestaurangen och åt kotletter och gott till, halva styrkan då och halva förra veckan. Som en liten uppmuntran för att vi är positiva och jobbar bra med omläggningen till datajournaler. Vi har hållit på ett par månader nu och idag krachade allt… Eller vad som hände vet jag inte för jag flexade hem mig lite tidigare och då hade Cosmick stått stilla över en halvtimme. återstår att se i morgon vad som hände.

Har som jag skrev suttit vid datorn länge och bla hittat en fotosida som jag regat mig på. Så nu hittar ni mig både på fotosidan.se som jag varit på några år och på fotointresse.se sen idag. Jag har ingen avancerad kamera och inget intresse av det, men jag har läst och skriver under på att en bra fotograf kan lyckas med en usel kamera! *L*

Nu ska jag gå och fixa lite te – jag har ju ingen tefé som fixar sånt åt mig.

Anmaja

3 comments
  1. Bland alla dom 200 läkare jag träffar regelbundet är det bara min husläkare som vet hur Cosmic fungerar….

    Glömde jag skriva att jag fyller år i morgon?

  2. Nu finns det ett nytt inlägg i min blogg också!

  3. Andreas – kul att Du skriver och ett stort GRATTIS i efterhand! Attans att jag glömde mejla Dej eller skriva i Din blogg, trots Dina påminnelser. Jag ska genast kika i Din blogg nu.

    Att bara Din husläkare kan Cosmik kan bero på att det bara är vårdcentralen som har infört datajournaler hittills? De andra kanske inte har det om de är på sjukhuset? Hos oss är det tvärtom, vårdcentralerna inför det efter oss på sjukhuset.

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.