Tillbaka och sk vinprovning

även om jag inte skriver varje dag så kändes det konstigt under hela dagen igår att inte ens kunna komma in här… Jag ser att det redan gluttat in ett par stycken på morgonkvisten också, men nu är sidan uppe igen och jag skriver som vanligt lite sporadiskt. Hade jag inte haft min förträfflige Jonasson så hade jag blivit betydligt mer orolig och undrande vart min sida hade tagit vägen, men via MSN skrek jag på honom, nåja jag använde små bokstäver, och lite senare skickade han ett förklarande mejl som han i sin tur fått från ”de som har hand om´et”och jag fick förklaringen att de höll på att joxa med nåt.

Att komma första gången till en sida som man inte begriper, det stod ju på engelska, ja då tror jag inte jag skulle testa att gå dit igen, jag skulle tro att jag fått fel adress och sen strunta i det. Men ni mina okända trogna läsare, hoppas jag kommer in idag igen och ser att jag finns, min sida finns, jag skriver igen, jag lämnar ut mig till er! *L* Nåja, nu har ju inte min ambition varit att varken lämna ut mig här eller nån annan stans heller, men lite får världen här utanför i alla fall reda på om mig.

Igår var det Anne och Henriks tur att ha ”så kallad vinprovning”. Jag kan inte kalla det riktig vinprovning då vi är ganska så urusla på det och ingen tar det så seriöst… Det började för ca elva år sen då vi var några stycken som träffades och pratade om att ha vinprovning, jag tror de hade en allvarlig tanke att lära sig lite olika viner, men jag sa från början att jag inte var intresserad mer än att bara ha en anledning att träffas. Och så blev det nog för de andra också. Så vi har fortsatt att träffas lite oregelbundet regelbundet varannan månad sen dess och folk har kommit in i gänget och ett par har gått. Inte gått bort, men fallit från.

Vi var Anne, Annika, Helen, Björn, Lillen o Agneta, Ture o Annika och jag från början. En tjej, A-K, var med ett tag i början, kanske ett par år. Och sen hade jag ju en partner ett par år som naturligt föll bort då han vänstrade runt med en annan och vi gjorde slut. Samma år vi började ”vinprova och äta gott”träffade Anne sin Henrik 1996 och två år senare träffades Annika och Reino. 2000 träffade jag Nissen och det det höll i två år. Vi kör med tvårsgräns verkar det som men jag har lite oklart för mig när Björn träffade Eeva och när Helene träffade Micke. Men jag tyckte att det var min tur att träffa nån 2006 igen, men så blev det ju inte, så vi fortsäter att vara tretton vid bordet.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.