Linedance och besök x 3

Nu har danset börjat för i år, vi har bytt dag från måndag till onsdag. Men jag funderar på att hänga på lite på måndagens nybörjargrupp också för skoj skull och för motionens skull. Det behövs verkligen, det kände jag i kväll. Femundra kronor per termin får vi från jobbet för såna här trevliga aktiviteter – friskvård kallas det. Det är samma summa som en kurs kostar och sen får vi lägga till 200 för varje kurs vi vill gå utöver vår ordinarie. Så det är ju överkommligt även för min skrala kassa. Och det är vansinnigt kul och härlig musik och bra instruktörer. Bättre kan det ju inte bli? www.ostkanten.com

Besök ett: Det var trevligt att träffa Berit här och tiden gick så fort och vips var hon på väg hem igen. Vädret var väl rätt hyfsat, men med våra skröpliga kroppar blev det inga promenader och inte nån visning av min keramikverkstad som jag hoppats på. Berit träffade dotterdottern som gick ut lärarlinjen här i Kalmar – det var huvudmålet med besöket här.

Besök två: Jag var hos Ingis i helgen och det var faktiskt min tur att bjuda hem henne, men jag kom aldrig till skott – som vanligt? Eller är det så att man inte måste bjuda varannan gång kanske? *L* Jag kan be att hon kommer hem ganska snart till mig och sen igen… Det är alltid lättsamt med Ingis och hon bjöd på te och rostat bröd – så enkelt och så gott! Ingis gick samma keramikkurs som jag under några terminer men nu målar hon mer än håller på med lera.

Besök tre: Idag har ”Spanska Solveig”varit här på en sen lunch. Nybakat bröd och sallad stod på menyn. Solveig och jag har lärt känna varann på nätet – vilket bra sätt att få bekanta! Och även goda vänner dyker upp den vägen. Solveig skrev till mig för ett par-tre år sen när vi båda var på www.motesplatsen.se och letade efter trevliga män. *L* Några män har vi ju inte hittat som ”duger”men vi håller kontakt på MSN när hon är i Spanien mesta delen av året, men nu var hon i Sverige på kort besök.

Anmaja

1 comment
  1. Blev jätteintresserad av din blogg, var dansar du ? Jag håller till i Mariestad och linedance är det bästa som finns, har dansat nu i snart 7 år och kommer nog hålla på resten av livet, så jag orkar i alla fall.
    Hör gärna av dej eller kika in på min blogg om linedance.

    Kram Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.