Besök, bil och vin

På torsdag kommer ”Skribent-Berit”och hälsar på i Kalmar. Hon ska på barnbarns examen på högskolan och passar på att bo här två nätter. Det blir trevligt att ses igen. Jag jobbar ju fredag, men det är då flickan går ut sin lärarutbildning och jag vet inte hur mycket vi kommer att ses, men något blir det ju innan bussen far med Berit mot Farsta igen.

Om det hade varit mer tid och om jag haft bil så kunde vi åkt runt, kanske till öland. Vet inte vad Berit känner till om Kalmar och dess omgivningar. Ja det ger ju sig och nu har vi inte så mycket tid och jag har ingen bil. Men i morgon ska jag låna Annes och Henriks bil för att hämta Vilgot hos dagmamman och passa honom en stund när Anne är på nåt som jag nu inte minns vad det var, en föreläsning eller nåt.

Jag får även ta bilen hem hit efteråt för att kunna ta mig till Elisabeth på kvällen, hon har vinlotteri på kvällen. Anne själv ska inte med, hon stannar hemma och tar det lite lugnt i stället, borde jag också, men hos Elisabeth har jag inte varit på länge och ser fram mot det. Just det, jag måste hinna att köpa vin också. Jag tror inte jag har en enda flaska kvar sen förra vinsten jag hade före jul. Jag har inte druckit något ensam. Lovar!

Anmaja

6 comments
 1. Bra tips!

 2. Nu hänger jag inte med… Vad är det för tips i min text?

  Välkommen!

  Anmaja

 3. Du har fullt upp som vanligt, ser jag. Ja, fast det har ju gått några dagar sen du skrev här. Hoppas du och Skribent-Berit får ett par trevliga dar tillsammans, även om ni inte ska umgås hela tiden. Vi hörs!

 4. Jag dricker inte heller ensam. Men mycket. 😉

  Ha det bra och passa på att njuta av lugnet före nästa storm!

 5. Tipset var ju att jag köpte med mig en flaska vin (nej det blev ett paket Aussie)!^Å så trevligt det var där hos Anna! Jag saknar det redan! Det är härligt att resa bort några dagar de känns som om jag varit borta länge hemifrån. Men skönt att komma hem förstås.

 6. Andreas! Kul att Du kikar in här ibland – eller alla dagar? – och Du är en av 17 stycken det här dygnet! Jag har inte läst Din blogg på länge, men den kanske fortfarande är vilande? Lugnet före nästa storm har infunnit sig efter dansen i kväll. *L* Bra att Du inte dricker ensam – bara mycket. 😉

  Berit! Ja visst var tipset att Du köpte med en ”flaska” vin och den var riktigt god! Jag har tagit nåt enstaka glas och snart är det slut och har smakat gott hela tiden. Jag tycker att det var mycket trevligt att träffa Dej här och ser nu fram mot nästa besök kanske i Farsta? *Borta bra men hemma bäst* är helt rätt. 🙂

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.