Skanner och gamla minnen.

Jippi!!

Jag har hittat installations-Cd:n till min skanner. Den gick ju inte att installera efter datorbytet i somras och jag har tänkt att jag måste leta efter CD:n men inte orkat gå djupare in på det. I eftermiddags tog jag mig i kragen och började röja här på datorbordet och några hyllor runt här. Symaskinen var överhöljd av en massa sk*t också så jag har fixat snyggt även där.

När jag skulle testa skannern låg där ett gammalt foto från 1988 redan i så jag tog in det i PS och nu har det hamnat här! Jag var på maskerad och var utklädd till kanin tillsammans med en man som heter Olle och han var utklädd till munk. Det var genom Agneta och Sven som vi var bjudna på maskeraden och vi var i Scoutstugan vid ölandsleden/bron.

Olle har jag inte pratat med sen 1999 och då var det många år sen förra gången. Vi hade ett kort förhållande på 80-talet. Anne jobbar med honom på skolan sen flera år men jag har inte lyckats springa på honom. Kanindräkten såg jag häromdagen i min garderob! Jag tror bara det är mössan som passar nu för tiden…

Anmaja

2 comments
  1. Vilken underbar bild! Du var verkligen söt som kanin. Det är roligt att titta i gamla album då och då… och minnas.

  2. Tack, visst är jag fin – tycker faktiskt det själv också. *L* Jag var smalare på den tiden och har en liten kudde i brallorna! 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.