Juldagar och julklapper

Julafton var lung och skön, inga krav, bara vara… Jonas kom med sin familj på eftermiddagen efter Kalle Anka och vi åt risgrynsgröt – nej apelsinris var det ju – bäst att hålla isär begreppen. *L* Sen delade vi ut julklappar och jag fick en micro av Emmas tre barn! Den som jag tittade på tidigare i höstas, men tyckte att nej… jag får nog vänta… Jag blev förstås jätteglad! Av Oscar fick jag ett trevligt kortspel som jag lagt idag, för idag, Juldagen, har jag bara varit själv och degat omkring och micrat matrester från igår…

På jobbet fick jag en reflexväst, när jag nu kommer att använda den, men bra för dem som ofta vistas ute med hundar eller ute och springer. Vi fick även varsin biobiljett och den kommer väl till pass när jag vill gå och se nåt kul. Av Emma fick jag halsband som hon köpt på sitt jobb och de var somrigt orange och jättefina. En riktig överraskningsjulklapp, som micron också var, fick jag från Marita. Snälla goa Marita som gav mig en underbar liten tavla som hon har målat. En änglatavla som heter ”Goda nyheter”.

I morgon, Annandag Jul, kommer hela högen – Jonas, AnneLi, Oscar och Emma, Dennis, Emil, Albin, Lisa – vid lunchtid. Det blir kaffe, mackor, och risgröt i nån form. Knäck och lite godis. Bonusbarnbarnen är inte med i morgon, det är Daniel som är hemma i Skåne och Lill-Emma som är hos sin mamma. Kanske tittar Anne med familj in också. Annars kommer jag att träffa dem i veckan då jag bjudit hit dem på mat, det var på tiden att jag kom till skott!

Och sen är det vardag igen och jag har ledig dag onsdag och semester torsdag och fredag.

Anmaja

2 comments
  1. Nu har Du ingen ursäkt längre för att inte ge Dig ut och springa i vintermörkret. Klä Dig varmt och glöm inte västen!

    Vasaloppet….

  2. Andreas – jag vet… 😉

    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.