En dag kvar

Nu har jag en dag kvar att jobba innan en dryg veckas ledighet. Jag har tagit ledigt två dagar nästa vecka och börjar igen den 2 januari 2007. Skönt låter det va? Men just Du kanske är van att jobba ihop eller ta semester i mellandagar och på klämdagar? Det är ju inte jag och jag har inte riktigt vant mig än att vara ledig alla röda dagar utan att byta eller ta semeter.

Dagarna i Trelleborg hos Jonasson var jättemysiga och nu får jag snart träffa dem igen – härligt! Tyvärr får jag ju inte fira tillsammans med Emma och hennes familj, men det får väl bli så, lite varannat år eller så. Det går också bra och kanske kan vi fira tillsammans nån gång igen också.

Pilkastrkvällen var jättetrevlig tycker jag och det verkar som de andra också tyckte så. Det blir en ny till våren, garanterat! Gun och Lasse smälte in bra i det galna gänget av Anne o Henrik, Annika o Reino och Lillen o Agneta. Och så jag förstås.

Keramikutställningen i söndags var jättefin och jag har fotat, men inte redigerat bilderna så de kommer ev senare. Det kom inte så mycket folk och flera sa efteråt att de glömt… Ja, ja så är det alltid och vi hade varit dåliga på att annonsera. Det var bara en som kom som inte kände oss. En kvinna som såg skylten utanför och blev nyfiken. Annars var det bara bekantingar.

Har skickat ett 20-tal julkort med snigelposten och ett hundratal med mejl… Att det blir så många är ju för att jag skickar till alla mina grupper och även andra som jag inte känner så väl men får av och vill skicka tillbaka till. I år gjorde jag ett collage av ett foto på Lussekatt och mig. Tänk om jag kunde sätta in det här? Ska testa!

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.